Ως γνήσιο αρρωστούργημα η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση προχωρά ακάθεκτη με σταθερό βήμα της χήνας.

Το Αντωνόσπυρο προειδοποιεί, σαν γνήσιος γέρων πάει ίσιος, ότι όσοι δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι καλυτερεύει η ζωή ή ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα πάθουν μεγάλες καταστροφές από τις νεροποντές που με ευθύνη της κυβέρνησης θα πέσουν.

ΥΓΕΙΑ
Από Βρυξέλλεγκραντ μας διαβεβαιώνουν ότι μπορούμε άφοβα να κάνουμε αντιΣΥΡΙΖΑΪΚΟφ εμβόλιο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο πρώτος Έλλην ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή κι έπαιξε στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι ο Τθιάρταθ, αυτόθ που μπερδεύει το θύμφωνο θυμβίωθηθ με την αλλαγή φύλλου και την παιδοφιλία. Ωθ υποπθήφιος βουλευτήθ της ΝΔ έχει άποπθη και για τα νέα αρχαία που βρέθηκαν θτο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού: δύο μαύρεθ Θαμθονάιτ βαλίτθες χαμένεθ από Αμερικανούθ τουρίθτεθ το 1969.
ΑΚΟΥΘΑΤΕ-ΑΚΟΥΘΑΤΕ
Ο Τθιαρταθ θα δώθει διάλεκθη θτο παλιό Ποθειδώνειο για το πούθτηκο δημοπθήφιδμα θτη Μπαρτθελώνα, που ποτέ δεν έγινε και για το αποτέλεδμα φταίει η διαιτηθία.

ΕΡΓΑΣΙΑ
 
Οι τσαμπαλάρχες προσφεύγουν πάλι στο Συμβούλιο  Επικρατείας*, γιατί δεν θέλουν διαγωνισμό ούτε με Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ούτε με σφαίρες. Δεν θέλουν, με λίγα λόγια, να πληρώσουν με τίποτα, τίποτα, σε κανέναν και ποτέ. Σε λίγο βλέπω την κυβέρνηση να σπάει τα ταμπού και να προσφεύγει σε ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά πολιτών της. Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στο ελληνικό ΕΣΡ. Δεν παραξενευόμαστε, αφού έχουμε εμπιστοσύνη ακόμα και στην ελληνική Δικαιοσύνη. *Αν βάλουμε άρθρο θα πρέπει να πούμε «Συμβούλιο της Επικράτειας».

Οι τσαμπαλάρχες σε λίγο θα ζητήσουν πρόωρες εκλογές για αύξηση των εσόδων τους.

-Του χρόνου τέτοια μέρα πιθανότατα δεν θα έχουμε μνημόνιο.
-Μην το λες, θα το μάθει ο Κικίλιας και θα το καταγγείλει

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΠΟΥΤΝΙΚ
Τα εθνίκια και τα γκρίκια, τα σαλονίκια και τ’ αθενσίκια. Όλοι δίχως φυσεκλίκια. Το Σπούτνικ πάει με τα σοβιετίκια.
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)