ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σημαίνει / Ελλάδα δανεισμένη

 
Μόνο 115 άτομα διώκονται για τα θαλασσοδάνεια δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ 2005-2011. Μικρός αριθμός για να επηρεάσει τις δημοσκοπήσεις που γίνονται με δανεικά.
 
Καταργούνται -ως όρος- τα «θαλασσοδάνεια». Θα λέγονται πια «πισινοδάνεια». Αυτό επειδή όσοι τα παίρνουν κολυμπούν περισσότερο σε πισίνες και όχι στη θάλασσα, αλλά κι επειδή αυτοί που τα δίνουν κρατάνε πλέον και μια πισινή.
 
Ψηφίστε μας. Χρεοκοπήσαμε τη χώρα, χρεοκοπήσαμε εσάς, χρεοκοπήσαμε και τα κόμματά μας. Τι άλλο πια θέλετε; Ο ΣΥΡΙΖΑς βάζει φόρους, εμείς βάζαμε θαλασσοδάνεια και βγάζαμε μίζες. Ψηφίστε μας, είπαμε.
 
ΞΕΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑΙ
ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στα τούρκικα: «Μπατίρ μπουλούκ»
 
Πανεξυπνούλη μας, τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τα φάγανε τα ίδια τα κόμματα, εσείς. Μόνο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ισχυρίζονται ότι από καθυστέρηση η χώρα έχασε με κάποιο τρόπο μαγικά χρήματα που δεν είδε κανείς. Αν όντως τα έχασε ας τα πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε. Ποιοι είναι θα μας πεις εσύ που ξέρεις; Οι τράπεζες μήπως; Θες άραγε να μιλήσουμε για τα πόσα έχασε το δημόσιο, δηλαδή εμείς, με τις μνημονιακές χάρες που κάνατε, όταν υπογράφατε οτιδήποτε, όχι πριν το διαβάσετε, αλλά πριν καν σας το φέρουν.
 
Η μεγάλη απορία όμως είναι άλλη: γιατί να μην πληρώσετε εσείς πρώτοι; Από πού βγαίνει; Στο κάτω-κάτω τα δάνεια εξετάζονται από 2005 μέχρι 2011 και αυτό που ισχυρίζεσαι έγινε το 2015. Ακόμα κι έτσι, μπου-χα-χα.
 

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση προηγείται με πάνω από 10 μονάδες το δάνειο της ΝΔ. Ακολουθεί δεύτερο το δάνειο του ΠΑΣΟΚ (κατόπιν ΕΛΙΑ, μετέπειτα ΔΗΣΥ, σήμερα ΚΙΝΑΛ, αύριο ΑΦΜ σκέτο)
 

Ποιες εισπρακτικές εταιρείες ενοχλούν τηλεφωνικά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
 
ΕΝΤΟΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ / Αλήθεια, με τι χρήματα λειτουργούν τώρα η ΝΔ και, κυρίως, το ΠΑΣΟΚ; Τσάμπα κόμματα, party for nothing. O αρχηγός του ενός, ο Κούλης είναι κι ίδιος χρεωμένος ως το λαιμό με θαλασσοδάνεια. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας από τέτοια άτομα;
 
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πλήρωναν τα προεκλογικά τους έξοδα με δανεικά που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Συμπέρασμα: Οι εκλογές δεν είναι δωρεάν. 
 
Πολιτικό παράδοξο έχουμε που η ΝΔ που αγόρασε ακριβά ακροδεξιούς και πουλήθηκε τσάμπα στην ακροδεξιά.
 
Καλόν Πάσχαν, κύριε Ντράγκι


Οκτακόσιες χιλιάδες θαλασσοδάνειο αέρα, χωρίς εγγυήσεις, έδωσε η Εθνική τράπεζα κάποτε σε ένα (τότε) στέλεχός της ονόματι Πάσχας. 
 
Όλα καλά, μόνο που ο αέρα-πατέρα δανεισθείς δεν έδωσε ποτέ ούτε φράγκο, ούτε τάλιρο, ούτε καν κουμπί για ν΄ αποπληρώσει, ούτε καν τους τόκους. 
 
Δεν τον ενόχλησε κανείς από την τράπεζα ποτέ, τα τρώει με την άνεσή του τα δανεικά, δε θα του κάθονταν στο στομάχι, μέχρι που βρέθηκε στη μέση του δρόμου της χλιδής ένας αρμόδιος εισαγγελέας σήμερα, σίγουρα νεοκομμουνιστής. 
 
«Δεν ήταν δάνειο, ήταν προσφορά για τις υπηρεσίες μου στην τράπεζα», είπε απολογούμενος στον καθρέφτη του ο Πάσχας ντυμένος Μεγάλη Παρασκευή
 
Ο άνθρωπος αυτός εν τω μεταξύ είχε αποδειχθεί πολύ χρήσιμος για τον Στουρνάρα που τον έχει ακόμα παλουκωμένο σε θέση υψηλότατου στελέχους της Τραπέζης Ελλάδος. Ο τρόπος που χειρίζεται το δικό του δάνειο ο Πάσχας δε, του έδωσε το χρίσμα του ελεγκτή των τραπεζών για επιχειρηματικά δάνεια. «Ο τσαμπατζής ξέρει από τσαμπατζιλίκια», δεν είπε ο Στουρνάρας τελώντας σε αφωνία συμπαράστασης εν αναμονή της αναστάσεως της επόμενης δημοσκόπησης. 
 
Και ζήσαν αυτοί καλά και εβδομήντα ακόμη στελέχη της ίδιας τράπεζας με χαριστικά μετοχοδάνεια ζήσαν καλύτερα. Μόνο ο εισαγγελέας δε μπορεί να κοιμηθεί.
 
Αστειάκι μεταξύ τραπεζιτών για θαλασσοδάνεια αέρα-πατέρα που μοίραζαν μεταξύ τους: «Πάσχα, μωρή άρρωστη». (Από το διακοποδάνειο στο Πασχαδάνειο)
 
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ / Μετά τον Πάσχα, άντε και καλό Πάχτα. (...μωρή άρρωστη)
 
Όλοι οι δανειολήπτες αναρωτιούνται: «Τι χρώμα έχουν τα κόκκινα δάνεια της παρέας του Στουρνάρα;»
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Την τραπεζική αξιοπρέπεια τη δανείσαμε και ψόφησε.
 
Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: Τι καλό περίμενες από το τραπεζικό σύστημα που έχει υπέρτατο ελεγκτή του τον Στουρνάρα;
 
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)