Ο Σύνταγμαν Κούλης διατύπωσε επιτέλους ολοκληρωμένη πρόταση για έξοδο από την κρίση: “Αν βγω εγώ πρωθυπουργός τότε σύντομα θα βγει από την κρίση η ΝΔ”. Αισιοδοξεί ότι κάτι θα τύχει και θα γίνει πρωθυπουργός. Ιδού η Ρόδος ιδού και ο Πήδημαν. Κούλης ο Τύχημαν, πρώην Ατύχημαν. Κι από κοντά ο αιώνιος Κούλημαν που εξαφάνισε τη μειωτική έκφραση “Α, ρε χαλβά” με το “Άντε, ρε Κούλουμαν!...”
 
Στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού νίκησε ο προαπαιτούμενος Πούλημαν, ο Προαπαιτούμαν που έβαλε στη λίστα του και το Σύνταγμα της Ελλάδος. 
 
Αρχηγός ο ληγμένος Κούληγμαν, αλλά το πανελλήνιον ασχολείται ακόμα με τον Πλεόνασμαν Σαμαρά, τον ΠιΕσΆιΜαν Βενιζέλο και τον Σπυραντώνη Τηλεπούλημαν. 
 
Το χρονικό της κρίσης
Αρχίζει η κρίση: Κάθε οικογένεια ένας άνεργος.
Βαθαίνει η κρίση: Κάθε οικογένεια ένας εργαζόμενος.
Success story: Κάθε οικογένεια ένας συνταξιούχος.
Έξοδος από την κρίση: Κάθε πολυκατοικία ένας συνταξιούχος.
 
Έξοδος κινδύνου
Έξοδος από το €βρωμοκαΐτειο. Το κακό με την έξοδο από τα μνημόνια είναι η έξοδος στις αγορές. Μιλάμε για την εξόδιο ακολουθία. Για τη ΝΔ έχουμε αδιέξοδο από τα μνημόνια. Θα βγούμε, λένε, από τα μνημόνια γαμιώντας, κωδικός Sexit.
 
Μέχρι τώρα ασχολούμαστε με την έξοδο από την ευρωζώνη, την έξοδο από την ποδοσφαιρική οικογένεια του κόσμου, είχαμε έξοδο του ΠΑΟλυμπιακού από το φάιναλ φορ της ευρωλίγκας. 
 
Φτωχή έξοδος,  χωρίς τον οδικό χάρτη που υποσχέθηκε ο Σαμαράς στον Μπόμπολα.
 
Δεν ασχολούμαστε πια με τον Αβραμόπουλο επειδή ήταν Ατρόμητος και προτίμησε την έξοδο στην Ευρώπη. 
 
Ανένδοτος αγών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την καθαρή έξοδο Τσίπρα από το Μαξίμου.
 
Δεν έχουμε ακόμα καθαρή έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεμάτη επεισόδια αυτή η καθαρή έξοδος, πάμε για σαπουνόπερα. 
 
Συγκέντρωση κατά της εξόδου από τα μνημόνια, όλοι αύριο στην Πλατεία Μνημονοίας. 
 
Δεν φορολογούμε τους πλούσιους γιατί δε μπορούμε να τους απαγορεύσουμε την έξοδο από τη χώρα. 
 
Ο Γιουνκέρ δεν είπε ότι το στοίχημα είναι η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα βάσανα της Γερμανίας. Είπε καθαρά στη Βουλή ότι γινόμαστε κανονική χώρα της ευρωζώνης. Βέβαια, πάντα βαρούσαν  κανόνια στην αγορά με τις επιλογές της ΕΕ.
 
20 Αυγούστου η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια. Όλα τα δυσάρεστα στα μπάνια του λαού. 
 
Μεγάλος κίνδυνος: αν αποτύχει ο Κούλης ως υποψήφιος πρωθυπουργός θα δοκιμάσει ως επιχειρηματίας έξοδο στην αγορά, αλλά διστάζει να προβεί σε απονενοημένη έξοδο από την Πειραιώς Μοσχάτου.
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)