Η μίζα του κακού


Η ΝΔ προειδοποιεί ότι οι (προ)φυλακίσεις όσων πρώην υπουργών πήραν μίζες για προμήθειες κι έργα που ζημίωσαν το ελληνικό κράτος κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν αποτελεί παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη και στα νεύρα όλων.


Μαζί μπορούμε.

 


Περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ μας


Έψαχνε, έψαχνε, έψαχνε, ο Κούλης, τελικά βρήκε για υποψήφιο βουλευτή στη Μαγνησία τον καταλληλότερο: το γιο του Παπαντωνίου.

Της φυλακής το ένδυμα είναι για τους λεβέντες.Ο Γιάννος Παπαντωνίου, θέλοντας να στηρίξει την υποψηφιότητα του υιού του που κατεβαίνει για βουλευτής στη Μαγνησία με τη ΝΔ πήγε φυλακή. Ο γιος του αγωνιστή στη Βουλή.

 
Ο Γιάννος και η γυναίκα του στη φυλακή επειδή βρέθηκε το πλυντήριό τους. Ευχαριστώ το Θεό που δεν έχασα στη ζωή μου ούτε παγοκύστη.
 
Το μόνο καλό στο οποίο μπορούσε να ελπίζει ο Γιάννος ήταν αυτό που ανακούφισε τον Άκη και -τουλάχιστον στην αρχή- μαζί με τον ίδιο μπήκε στη φυλακή και η γυναίκα του και δεν ξόδευε λεφτά.


Απλό: Εκείνη θα κάνει πως τρελαίνεται κι εκείνος πως πεθαίνει. Ελεύθεροι και οι δύο.

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
Καταπλέει στην ψειρού / κι η φρεγάτα του υπουργού.

Όταν άκουσα ότι ο Παπαντωνίου απαιτούσε από τον Σημίτη να τον μετακινήσει σε άλλο υπουργείο από το Οικονομικών νόμιζα ότι το έκανε για να μην εισπράττει λαϊκή δυσαρέσκεια. Δίκιο είχα. Ήθελε να εισπράττει άλλα.

Το έξυπνο πουλί από τη μίζα πιάνεται. Ένας-ένας, παρακαλώ.

Νέα οικονομική εφημερίδα: ΜΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)