Γιατί μετά από απροσδόκητο εκλογικό αποτέλεσμα δεν παραιτούνται και πρόεδροι εταιρειών δημοσκοπήσεων; Γιατί δεν παραιτούνται και διευθυντές ΜΜΕ που τις πίστευαν;
 
Λαϊκό ρητό για τους δημοσκόπους: «Πέσε μέσα Πολυχρόνη μη μας χέσουν κι οι ευζώνοι».
 
ΠΥΘΙΑ: Δημοσκοπήσεις δεν πείσεις / ουκ / εν τω σουργέλω λήξεις. Κατηγορείστε, κύριε δημοσκόπε, ότι βάλατε τη ΝΔ μπροστά για πισωκολλητά.
 
Κατά καιρούς είχαμε κυβερνήσεις στρατιωτικών, κυβερνήσεις τεχνοκρατών, κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, κυβερνήσεις κατοχικές, κυβερνήσεις δοτές, κυβερνήσεις του παλατιού, γιατί να μην περιμένουμε και κυβερνήσεις δημοσκόπων; Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα η Public Issue προηγείται καθαρά του ΣΥΡΙΖΑ κατά 20%. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Φέιk Νιουζ. Πέρασε και τον Kanenas. Δε μ' ενδιαφέρει, όμως, γιατί οι δημοσκοπήσεις ξέπεσαν σε δεξιοσκοπήσεις.
 
Κωλόφαρδη η ΝΔ. Όπως ο ιππικό στο Λούκι Λουκ άλλη μία δημοσκόπηση έφτασε εγκαίρως και δίνει ξανά πρώτο το κόμμα που φιλοξενεί τον Κούλη. Όπως φαίνεται, η επόμενη θα πιάσει το 30%. Η νίκη στις δημοσκοπήσεις είναι σίγουρη για τη ΝΔ. Για όσους αμφισβητούν την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων υπάρχουν και πιο ασφαλείς προβλέψεις, όπως αυτή που έκανε ο ΓΕΛΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: Πολλοί παλεύουν να βγουν αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις εκλογές, αλλά μόνο ο Κούλης θα τα καταφέρει.
 
Τελικά στις ευρωεκλογές δεν θα έχουμε πρόωρες γενικές (βουλευτικές) εκλογές. Απλώς μετά από αυτές θα έχουμε εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ.
 
Οι καλές δημοσκοπήσεις σε απαλλάσσουν από το βάσανο να εξαγγέλλεις φιλολαϊκά μέτρα, ανοίγει όμως την όρεξη σε πολλούς για απίθανες εξαγγελίες που όμως γίνονται εύκολα πιστευτές, επειδή δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Έτσι, ένα αγωνιώδες δημοσκοπικό ερώτημα κυριαρχούσε στα καφενεία της πόλης, τα κομμωτήρια και τα δημόσια ουρητήρια: υπάρχει ΝΔ; Μήπως ανήκει στα fake news; Εγώ μπερδεύω τη ΝΔ με τα fake news που διακινεί. Μήπως το ΝΔ είναι ψευδώνυμο κάποιου φαρσέρ; Και ποιος είναι αυτός; Ο Κούλης εξήγγειλε πριν από λίγο κατασκευή αεροδρομίου στα Σπάτα


Το νέο σουξέ που ακούγεται από τα μεγάφωνα της πλατείας Συντάγματος είναι σίγουρα πολιτικό: «Φέρ’τε μου τον Μαρινάκη / φέρ’τε μου τον νέο Μίδα / να ξεράνει ξου, ρε Λάκη / Και τη λίμνη Κωπαΐδα».
 
Ο Κούλης έφτασε να εξαγγείλει και αυτό που ζητά το 65% των Ελλήνων: επιστροφή στης ελληνικής οικονομίας στη χρυσή λίρα Αγγλίας.
 
Κανείς δε μπόρεσε να ξεχωρίσει τις δημοσκοπήσεις από τους χρησμούς της Πυθίας και τις μαντεψιές του Κάλχα. 
 
Μια και τον αναφέραμε, ο μάντης Κάλχας ζήλεψε τις δημοσκοπήσεις και υπόσχεται ανάπτυξη πάνω από το 1,9% που θα επιβάλει ο Στουρνάρας. «Οι Γερμανοί ξανάρθανε» ακούστηκε από τη γωνία δίπλα στον τελευταίο λούστρο της Ομονοίας. Ήταν για τα νέα μνημόνια που καυχιέται ότι θα φέρει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας για να πραγματοποιηθούν οι δυσοίωνες για την οικονομία της χώρας μας ευχές του. Μετά Χριστόν Προφήτης Ηλείας και Αρκαδίας. «Έρχεται νέο υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο» προέβλεψε από κοντά και τραγικά ο χορός της Ησαΐα. 
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)