Ο Κούλης πολύ σωστά κάνει και υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει το σκληρότερο πρόγραμμα του ΔΝΤ, απλώς το υπόσχεται σε λάθος άτομα, στους ψηφοφόρους.
 
Θ’ απολύσουμε όλους τους συμβασιούχους δημοσίους υπαλλήλους. Όταν κόψουμε τα επιδόματα ανεργίας όμως, θα σηκωθούν από τις πολυθρόνες τους οι τεμπέληδες που τα παίρνουν και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Δηλαδή επενδυτές θα είναι οι άνεργοι.
 
Ο Κούλης τελικά αποδείχτηκε παιδί όχι του Τέρη Χρυσού, αλλά του ΔΝΤ.
 
Πρώην βουλευτίνα της ΝΔ το θέτει αλλιώς: «Όταν μιλάμε για τα αγγλικά, ας αφήσουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν και πολύ καλά αγγλικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι άχρηστος σε όλα τα άλλα, ήξερε πολύ καλά τη λέξη που χρησιμοποιούσε» σημείωσε η κ. Πιπιλή.
 
Πολυτιμότερος αντίπαλος ανακηρύσσεται αυτός που προεκλογικά και απειλητικά υπόσχεται:
 • Κατάργηση του 8ωρου
 • Μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις από το δημόσιο
 • Μείωση της ήδη χαμηλής φορολόγησης των πλουσίων
 • Ελεύθερες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα
 • Κατάργηση του 13ου μισθού και σύνταξης
 • Κατάργηση του κοινωνικού μερίσματος
 • Κατάργηση του επιδόματος ανεργίας 
 • Κατάργηση των επιδομάτων και όλων των διευκολύνσεων σε όλα τα άτομα με αναπηρία, εκτός από τον Κυμπουρόπουλο που δεν τα χρειάζεται πλέον.
 • Κατάργηση της δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης
 • Την είσοδο πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών στην κοινωνική ασφάλιση
 • Την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών του δημόσιου τομέα σε πανάκριβους εργολάβους
 • Το θάψιμο όλων των υποθέσεων διαφθοράς. 
 Γιατί να μην υποσχεθεί στο ΔΝΤ και το ολοκληρωτικό κούρεμα γουλί των θαλασσοδανείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
 
Κάτι μου λέει πως ο Κούλης θα δεσμευτεί να εγκαινιάσει ως πρωθυπουργός τη γέφυρα Ρίου Αντίριου.
 
Ο Κούλης θα δώσει την 13η σύνταξη, αλλά θα κόψει την 11η, γιατί μες στο χειμώνα θα κρυώσουν οι ηλικιωμένοι που θα βγουν να την πάρουν. Το ίδιο ισχύει και για τη 12η. 
 
Με λίγα λόγια, θα παίρνουμε τα επιδόματα και να τα επιστρέφουμε στους φτωχούς. Αν όμως είμαστε πιο φτωχοί; Τέλος πάντων, η επανάσταση θα έρθει αν μοιράσουμε μεταξύ μας τη φτώχεια.
 
Όταν κόψουμε τα επιδόματα στα άτομα με αναπηρία, θα έχουμε «Θαύμα-θαύμα, ήμουν τυφλός και άκουσα».
 
Παύσατε αναπύρ γιατί η ΝΔ λέει πολύ απλά: «Όχι διακρίσεις υπέρ των ΑμεΑ». Σε λίγο θα υποστηρίξουν και κίνημα ΑχΑ, των ατόμων χωρίς αναπηρίες. Θα θεσμοθετήσουμε και αναπηρωτή υπουργό Υγείας. ΔΑΠ ΝΔΦΚ: «Και Α / με Α / καρέκλα είσαι θεά»». 
 
 
Βέβαια, ψιλά γράμματα ότι η καταχρηστική, υποχρεωτική, προσποιητή καλοσύνη σε ανάπηρο, υπερήλικα, μετανάστη, πρόσφυγα κ.α. υποκρύπτει ανάποδο ρατσισμό.
 
 
Η παιδαγωγική διδάσκει ότι οι ενήλικοι πρέπει να φέρονται στα παιδιά σαν ίσος προς ίσο. Ακόμα και στα μωρά οφείλουμε να μιλάμε κανονικά και όχι με το προσποιητό γούτσου-γούτσου των θειάδων και των γιαγιάδων. Αυτό ισχύει και για τον Κούλη.
 
Να μη μιλάω επειδή ό,τι και να πω θα το κάνουν επικοινωνιακοί σημαία οι αντίπαλοί μου; Μα, αυτό θέλουν και δεν κάνει τόσο καλό στη δημοκρατία η απαγόρευση ενός ατόμου να εκφράζεται. 
 
Πλύνατε επί δεξιά κι επιστροφή στην κουτάλα. Βαρέθηκα τη χλιδή, θέλω πάλι μνημόνια. Μετά την ανάσταση ξανά στον τάφο, αλλά βάλε και λίγο αίσθημα.
 
Η δεξιά (ΝΔ και χρυσαβγά) θέλουν να χαριστούν ακόμα και τα χρέη των ΠΑΕ. Το Φωφάκι δεν έχει λόγο να διαφωνήσει.
 
Χρωστάς λεφτά; Σου παίρνουν το σπίτι σε κλείνουν φυλακή, ό,τι προτιμάς.
 
Είσαι φτωχός; Δεν έχεις να φας; Δε φταίει το σύστημα να σε πληρώνει,εσύ φταις, είσαι βλάκας ή τεμπέλης.
 
Δουλεύεις, θες και ωράριο; Θες και να πληρώνεσαι;
 
Αυτό που προσβάλλει περισσότερο ακόμα και από την παραχάραξη της σύγχρονης ιστορίας, είναι ότι ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ, με θράσος εκατό παπαγάλων, διατυμπανίζει προεκλογικά ότι θα κόψει τα επιδόματα, τη δωρεάν υγεία, την περίθαλψη ανασφάλιστων, ότι θ' απολύσει όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου, θα περικόψει αρμοδιότητες του υπουργείου για χάρη ιδιωτών που θα τις παρέχουν πανάκριβα, θα ξαναγυρίσουν στη μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις από το δημόσιο, θα χώσουν στα ταμεία ξένες ασφαλιστικές εταιρείες, θα μειώσουν τους φόρους των πλουσίων. Για πόσο μαλάκα έχει τον ελληνικό λαό;
 
Η ιστορία αποκαλύπτεται


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)