Items filtered by date: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 17:01

Ο Ζάεφ στο μαξιλάρι της

 
Έστω, ο Ζάεφ υπέγραψε με την ελληνική κυβέρνηση μια προδοτική για μας συμφωνία. Οι αντισυμμορίτες μιλούν για εσχάτη προδοσία και ο Κούλης ζητά εκλογές, αλλά στέλνει αντιπρόσωπό του να μιλήσει με το εθνικά μισητό πρόσωπο, τον Ζάεφ και να του πει, εντάξει, λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα με τους ακροδεξιούς μη μας φύγουν από το κόμμα.
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 13:30

Βόρειο Μακεδονικό


Ο Ζάεφ απειλεί: “Αν γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα θα κάνω κι άλλο δημοψήφισμα.”
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 11:24

Βαριά Μακεδονία σκέτη

 
Ο Κούλης ζήτησε πρόωρες εκλογές και στην Πρώην Σοσιαλιστική Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας σκέτης.
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:02

Βαθύ αστυνομικό παρακράτος

Βίαιη αντιπολίτευση ασκεί η αστυνομία.
 
Το παρακράτος έχει σχέση με τον παρά που παίρνουν ακροδεξιοί από εφοπλιστές, ιδιοκτήτες μικροναυπηγείων, από Ρώσους ημικρατικούς επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ΠΑΕ και άλλους εθνικούς ευεργέτες. 
 
Κυκλοφορούμε κι έχουμε στα δόντια την αστυνομική καυτότητα για ν' αναγνωριστούν τα πτώματα. 
 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ
Κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι γκέιδες, ανάπηροι, αλλοδαποί, οροθετικοί, κυβερνητικοί, άστεγοι και άλλοι κακομοιραίοι. 
 
Η αστυνομία οφείλει να προστατεύει τους νεοδημοκράτες επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και άλλους ευεργέτες της Ζήμενς της Νοβάρτις, της Ελληνικός Χρυσός (Ψευτοράντο Γκολντ) και όπου γη οφσόρ.
 
Παρ' όλ' αυτά οι αστυνομικοί είναι με τους φτωχούς, γιατί χώρα χωρίς φτωχούς δεν χρειάζεται αστυνομία, που όπως φαίνεται υπάρχει για να δέρνει αυτούς. 

ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Δε μας αρέσετε / Για τους άλλους ίσως μπορέσετε.
 
Α-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η ΠΡΟστασία-του ΠΟλίτη, είναι θέμα τύχης, εξού και η συντομογραφία “ΠΡΟ-ΠΟ”.
 
Η αστυνομική φύλαξη είναι σαν τη σωτηρία της οικονομίας μας: ολική καταστροφή. Στην καλύτερη περίπτωση ολική καταστολή
 
Αλήθεια, χρειαζόμαστε τόσο έξυπνους και ατρόμητους αστυνομικούς που οκτώ από αυτούς με πλήρη εξάρτηση αναγκάζονται να δέρνουν έναν πεθαμένο για να του φορέσουν χειροπέδες;
 

Πριν από λίγο-πολύ είχαμε συγκρούσεις στο νεκροτομείο μεταξύ διμοιρίας αστυνομικών και πτωμάτων που αντιστέκονταν παθητικά στη σύλληψή τους. 
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΖΟΧΑ
Αν θες να σε δείρουν οι αστυνομικοί πέσε κάτω.
 
Πάντως η Ελλάς διαθέτει μια πολύ έξυπνη ΕΛΑΣ. Όταν χιτλερικοί πλακώνουν στο ξύλο έναν Πακιστανό εργαζόμενο σε λαϊκή αγορά, η αστυνομία προσάγει στο τμήμα συγγενείς του και εκπροσώπους της Πακιστανικής Κοινότητας. Πολύ λογικό. Ακόμα αναζητείται ο δείκτης νοημοσύνης που χάθηκε κάπου στην ελληνική αστυνομία. 
 
ΙΣΤΟΡΙΑ
Παλιά είχαμε χωροφυλακή και Αστυνομία Πόλεων, που συγχωνεύτηκαν κι έγιναν Ελληνική Αστυνομία, ΕΛΑΣ, όχι Εθνικός Λαϊκός Στρατός του ΕΑΜ. Θα πρότεινα να γίνουν Αστρονομία Πόλεων ή Ελληνική Αστρονομία, γιατί όταν ο διαδηλωτής δέχεται χημικά ή ρόπαλο στο κεφάλι βλέπει άστρα. 
 
ΠΟΙΗΣΙΣ
Όρθιες κενές αστυνομικές στολές με πλήρη εξάρτηση από την ακροδεξιά.
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων απαιτείται να γίνονται μετά τα μεσάνυχτα, με άδεια από την αστυνομία και αυστηρά εντός των γηπέδων, για να μην ξεφτιλίζεται στην κοινωνία το αθλητικό πνεύμα.
 
ΕΡΩΤΩ
Όταν γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για αστυνομική βία ποιανού τα νύχια βγάζουν οι αστυνομικοί;
 
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Σύντροφοι, οι αστυνομικοί στις διαδηλώσεις δε μας ρίχνουν πια ξύλο γιατί, λένε, το βάζουμε και στις τσέπες μας και το καίμε στα μαγκάλια. Μας ρίχνουν να τρώμε μόνο μπουκέτα. Λουλούδια.
 
Ακούσαμε ότι από δω και μπρος δεν θα δίνονται σε αστυνομικούς χημικά. Μόνο θρησκευτικά. Αίσχος, το κάνουν αυτό για να μη μας δέρνουν και να πληγεί το επαναστατικό μας προτσές.
 
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Η Ελληνική Αστυνομία έχει εμπιστοσύνη στη Χρυσή Αυγή. 
 
ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ
Η αστυνομία είναι ελληνική. 
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΜΠΟΤΑΖ
Η Αστυνομία στην καταδίωξη ακροδεξιού επιτέλεσε το καθήκον της και, ως όφειλε, έχασε τα ίχνη του.
 
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους πάντες όλους, πλην των ακροδεξιών που μετά τις στρατιωτικές παρελάσεις δέρνουν ανθρώπους επειδή μοιράζουν προκηρύξεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο. Οι προκηρύξεις αφήνονται ελεύθερες στην κρίση του Λα(γ)ού.  
 
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΠΕ: Αστυνομικοί και χρυσαβγάδες, είμαστε πια κυβέρνηση. Γαμούμε και δέρνετε. Τώρα που βγαίνουμε ξανά στην κουτάλα, συγνώμη, στην εξουσία, πρέπει να εκσυγχρονιστούμε. Το “Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια” θα το κάνουμε “Στρατός-Παπάδες-Αστυνομία” ή πιο ήπια, “Τανκς-Μητροπολίτες-Χρυσή Αυγή”. Την Αποστασία θα τη λέμε Τασία. 
 
Ο Βορίδης προτείνει στο συνέδριο της ΝΔ να σχηματιστεί εκτός της σκιώδους κυβέρνησης και μία σκιώδης αστυνομία-εθνοφυλακή. Δεν είπε παρακράτος, αλλά σκιώδες κράτος. 
 
Ούτε παρακράτος της προκοπής δε μπόρεσαν να στήσουν Σαμαράς-Βενιζέλος. Είπαμε, ν' απαλλάσσει η Χρυσή Αυγή τους αστυνομικούς από το δάρσιμο διαδηλωτών, αλλά όχι και να μαχαιρώνουν δημοσία, παρουσία μάλιστα αστυνομικών. Και μόνο η έκφραση, “Αστυνομικός παρών στη δολοφονία Φύσσα”, αποτελεί απαγγελία κατηγορίας
 
Η αστυνομία ελέγχεται μόνο από τους μπράβους νυχτερινών καταστημάτων, που είναι έμποροι ναρκωτικών, ανθρώπων, ασκούν βία σε εργαζόμενους διάφορων χώρων, εκτελούν συμβόλαια και λοιπά και λοιπά. Ελέγχεται και από το πολιτικό τμήμα των μπράβων τη Χρυσαβγά.  
 
Μια και τ' αναφέραμε, βρέθηκε ένας πρώην αστυνομικός που δεν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αβγάς. Φυλάσσεται στο καταφύγιο αγρίων ζώων.
 
ΕΚΤΑΚΤΟ
Σε κατάληψη ψιλικατζίδικου προχώρησαν αντιεξουσιασταί, γιατί και αυτό το κατάστημα πουλούσε μόνο προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών κι εφημερίδες-περιοδικά εκδοτών νταβατζήδων. Η Αστυνομία απαντά: “Βία στη βία της αναρχίας”.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα 317 αστυνομικοί φρουρούσαν 73 βουλευτές της ΝΔ, ενώ 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους φρουρούσαν 102 αστυνομικοί. Για κάθε νεοδημοκράτη βουλευτή απαιτούνταν 4,34 αστυνομικοί, για κάθε ΣΥΡΙΖΑίο απαιτούνται 0,68 αστυνομικοί. Δίδαγμα: οι δεξιοί είναι χέστηδες και δε συμφέρει να τους φυλάς. 
 
Θεατρική επέλαση έκανε ο Κούλης στο αστυνομικό ρεπορτάζ και κατακρίνει την κυβέρνηση, γιατί δεν συνέλαβε ακόμη τις 44 οφσόρ της Μαρέβας, τις οποίες μισεί αφάνταστα που τον έφεραν σε διάσταση με την αγαπημένη του σύζυγο ενόσω δεν υπέβαλλε το πόθεν έσχες της. 
 
Θυμάμαι στο σχολείο στη ΛΟΓΙΚΗ  (που κάναμε στο εξώφυλλο ΑΘΕΪΚΗ) το μπουζούκι είναι όργανο και ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Συμπτωματικά ίσως ισχύει αυτό, αλλά όχι η λογική από την οποία βγαίνει. 
 
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 06:45

Δημιοψήφισμα

Παίρνει κεφάλια καιροσκόπων
 
Το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜακεδονίας ήταν φάρσα. Τώρα πέφτουν ακατάπαυστα γέλια στα Σκόπια με τις ερμηνείες τού αποτελέσματος από Κούλη-Φώφη. (δεν είναι κομμωτήριο)

The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)