Ο Μπένι Βενιζέλος έδωσε από το βήμα της ΤιΒί ένα σοβαρό λόγο να ψηφίσει ο λαός ΝΔ ΠΑΣΟΚ: για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑς και να έρθει η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. Θα το λάβουμε υπόψη μας.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: «Στο κάτω-κάτω της γραφής / ψήφος υπέρ παραγραφής».
 
Έρχεται η μεγάλη εβδομάδα των λαθών. Θα κρατήσει μέχρι τις ευρωεκλογές. 
 
ΠΑΤΡΙΣ - ΥΓΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Νέας Δημοκρατία και ολίγον ΠΑΣΟΚ. Περήφανοι χορηγοί: Μαρινάκης - Νοβάρτις
 
 
Εδώ που φτάσαμε μισθοί είναι αυτοί; Βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις είναι αυτές που παίρνουμε; Τι θέλαμε να ασχοληθούμε με την πολιτική; Χωρίς τη μίζα μέσα μπαίνουμε. Προτιμάτε να αποσυρθούμε από την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας;
 
Δώστε τη μίζα στο λαό / Μϊζα στον λαό υπουργό / Πάρ’ τη μίζα και κάν’ την κορνίζα / Μίζα για να πάρει μπρος η κρατική μηχανή.
 
ΕΚΕΙΝΗ: Το μαλλί σου, ΜΙΖΑνπλί / ξέρω θέλεις πιο πολύ
ΕΚΕΙΝΟΣ: Ποιος σου το ᾿πε; Ποιο πουλί;
(Το πουλί του ναύτη, του καντηλανάφτη, του μιζοχάφτη)
 
ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΗΠΕΔΩΝ / Είσαι αδελφή / θες παραγραφή.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ / 
-Ψηφίστε μας. Υποσχόμαστε παραγραφή όλων των αδικημάτων που τέλεσαν δικοί μας υπουργοί.
-Γραφτείτε στους όρχεις μας μόνοι σας. 
 
Κατάλαβες τώρα, για ποιο λόγο ο Άδωνις Μπουμπούκος υποσχόταν το 2015 ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑς θα φύγει από την Ελλάδα; 
 
Τι Νοβάρτις τι Πετσίτης; Εντάξει, η Νοβάρτις πήρε δισεκατομμύρια από τις τσέπες μας, αλλά σιγά τη διαφορά. Καπιταλισμό έχουμε, καπιταλιστές είμαστε. 
 

Η εΚΚΕνωση της λογικής
 
 
Από δω και μπρος με ΝΔ ΠΑΣΟΚ θα ελέγχονται οι υπουργοί που αρνούνται μίζες. Γιατί δεν τις θέλουν; Τα παίρνουν από αλλού; Τους φτάνει η αποζημίωση; Είναι πλούσιοι και δε μας δίνουν τίποτα εμάς; Περισσότερα από τον πρώην εισαγγελέα Αθανασίου.
 
Αλλαγή γραμμής ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Κλέψε, αλλά μη σε πιάσουν. Τότε δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, υποφέρω, υποφέρεις. 
  • Η Φώφη αρνείται ότι ο Λοβέρδος ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
  • Η ΝΔ διαψεύδει ότι ο π[ρώην υφυπουργός Υγείας Σαλμάς ήταν ποτέ μέλος της. 
Δεν διαβάσαμε τη δικογραφία, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι είναι σκευωρία. 
 
Λύθηκε άλλο ένα μυστήριο.
 
Η Νοβάρτις πλήρωσε από το μαύρο ταμείο που ονόμασε άγιο δισκοπότηρο αγγλιστί GRAAL αρκτικόλεξο: Gr Àll Andreas Loverdos.
 
Έδωσαν τον Λοβέρδο και πήραν τις 120 δόσεις... (@Naxion)  
 
Ο Λοβέρδος κατηγορείται ότι κάρφωσε στους Νοβαρταίους ότι έρχεται κούρεμα και αυτοί έτρεξαν ρευστοποίησαν τα κρατικά ομόλογα που κατείχαν, γλύτωσαν άπειρα εκατομμύρια κι έδωσαν και στο πουλάκι που τους το σφύριξε, έδωσαν το κατιτίς του. Όμως δεν τα βλέπουν όλοι έτσι:
 
Άρα όσοι μικρομολογιούχοι έχασαν τα χρήματά τους με το PSI του Μπένι δεν έβλεπαν δελτία ειδήσεων, ούτε οι ίδιοι, ούτε κανείς συγγενής-γνωστός τους να τους το πει. 
 
Θα μας λείψουν


Φαρμάκω φάρμακον (α)πατήσας o Μπένι Βενιζέλος καταγγέλλει σκευωρία που η εμπλοκή του με τη Νοβάρτις μπήκε στο αρχείο
 
Προφυλακιστέος, προσωρινά κρατούμενος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Θα μεταφερθεί από τη ΓΑΔΑ στην πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπως και ο Άκης και ο Παπαντωνίου, στην πτέρυγα των αθώων. 
 
Ο Λοβέρδος αποδεικνύεται ότι ήπιε από το Άγιο Δισκοπότηρο της Νοβάρτις, σύμφωνα με τη μαρτυρία του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη, ο οποίος ονομάστηκε έτσι διότι χρημάτιζε κάποιον στο Μαξίμου, ο οποίος ντυνόταν στον Σαράφη στα Τρίκαλα, Σαράφης και στο Παρίσι. 
   
Ο Λοβέρδος στη Νοβάρτις / Να την κρατάς σαν άγιο δισκοπότηρο / να της φυλάς το πιο γλυκό σου όνειρο / να την κοιτάς στα μάτια σαν Χριστό / Σ' ευχαριστώ, σ ' ευχαριστώ
 
Η απάντηση της Νοβάρτις στον Λοβέρδο / Για σένα την αγάπη μου / μιαν εκκλησιά θα κτίσω / και μ’ άγιο δισκοπότηρο / θα `ρθω να σε ποτίσω.
 
Θα ήθελα να είχαμε δέκα Λοβέρδους και να καταπέσει η σκευωρία στην κεφάλα του Σαμαρά. 
 
ΔΙΑΦΘΟΡΑ: «Τότε είδα επιτέλους φως στο βάθος του τούνελ, Άγιε Πέτρο μου, δυστυχώς όμως ήταν τραίνο
 
Τι λόγους έχει η Φώφη να υποστηρίζει ότι ο Λοβέρδος είναι αθώος, ενώ μπορούσε να πει ότι δεν παίρνει θέση; Είναι τόσο πανέξυπνη που θέλει να οδηγήσει στα Τάρταρα ό,τι έμεινε από το ΠΑΣΟΚ; Το ίδιο κάνει και η ΝΔ του Αδ-Όνειδος.
 
Η ΝΔ τσατίστηκε επειδή ο Τσίπρας παίρνει το ΠΑΣΟΚ από τώρα, προεκλογικά, ενώ εκείνη ελπίζει να πάρει το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, αν είναι πρώτη και αν φυσικά η Φώφη μαζέψει 3%και μπει στη Βουλή.
 
Η αποθέωση της αντικειμενικής ενημέρωσης:
Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ στήνει το ενημερωτικό κανάλι του Μαρινάκη και η σύζυγος υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σκάι, ενώ σύζυγος υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ.
 
Γιατί αποτελεί  είδηση το γεγονός ότι ένας τηλεοπτικός αστήρ λέει τις ειδήσεις; Επειδή τον αποκαλούν δημοσιογράφο;
 
Ιδού ποιο φάρμακο της Νοβάρτις υπερτιμολογήθηκε με διαδικασίες φαστ τρακ επί υπουργίας Αδ-Όνειδος Γεωργιάδη. Είναι υπόθετο. Κωδικός: pordovouloma
Στη γραφή των αχα!μνών: Λοβέρδος ο δωροθετικός. Λευτεριά στον Λοβέρδο.
 
Όλη η καλή παρέα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα / Χτυπούν το βράδυ στη Νοβάρτις τον Ανδρέα / μετρώ τις μίζες, τα χάπια μετρώ / στο κότερό σου πάλι θα 'μαστε παρέα / οφσόρ εσύ / οφσόρ εγώ 
 
Ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός υπέδειξε στην ΕΕ τον Αβραμόπουλο για επίτροπο και τον Στουρνάρα για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Και οι δύο, όπως κι ο ίδιος, στα χέρια της εισαγγελίας για τη Νοβάρτις. Η καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας.
 
Δεν υπάρχει κράτος, κύριοι. Ούτε μία αρπαχτή της προκοπής δε μπορούμε να κάνουμε. Μόνο η Νοβάρτις ζημίωσε το κράτος με 3 δισ. € εν μέσω κρίσης. Και μας πήραν χαμπάρι.
 
Στιγμιότυπο έξω από το συρματόπλεγμα για να μπαίνουν στο κλίμα.
 
 
Ο Κούλης επέπληξε τον Άδωνη: «Δεν πρέπει να απειλείς με ισόβια εισαγγελείς και δικαστές που απλώς κάνουν τη δουλειά τους». Γιατί γελάτε, κύριοι;
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος