Ο Γουαηδ(ι)ό ούτε πραξικόπημα μπορεί να κάνει.  Σε λίγο ούτε απόπειρα. Ό,τι πρέπει για υποψήφιος αντιπρόεδρος στη ΝΔ του Κούλη.
 
Λατινική και μερικοί
 
Ο Γουαηδ(ι)ό θέλει να γίνει πρόεδρος της χώρας χωρίς μεσάζοντες, χωρίς δηλαδή τον λαό.
 
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ικανοί να κάνουν την Ελλάδα Βενεζουέλα. Δεν είναι δύσκολο γι’ αυτούς να βρουν έναν πανηλίθιο που θα βγει από την αεροπορική βάση Ελληνικού περιστοιχισμένος με 5-6 στρατόκαυλους τυλιγμένους με στολές παραλλαγής Μοναστηρακίου, θα ζητήσει να κατέβει ο κόσμος στους δρόμους, θα δθαβεβαιώσει ότι έχουν τον στρατό με το μέρος υους και θ’ αυτοαναγορευτεί σε πρωθυπουργό της Ελλάδας. Προσοχή, δεν θα ζητήσει λατινοαμερικάνικη διαδήλωση κατσαρόλας, αλλά κουτάλας. 
 
-Ζήτω η Νέα Γουαϊδία
-Γουαϊδίες
 


ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ: Ο Τραμπ τύλιξε τη Βενεζουέλα σε μια κόλλα χαρτί υγείας. 
 
 
Μικρής έκτασης το πραξικόπημα του Γουαηδιό, κατεσβέσθη. Δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο Καράκας για πιθανές αναζωπυρώσεις. 
 
 
Ως τι ακριβώς η κυρία εκθειάζει ένα αποτυχημένο πραξικόπημα; Ως επιτυχημένη (;) έμπορος ρούχων ή ως, επίσης επιτυχημένη, σύζυγος επίδοξου πρωθυπουργού; 
 
Η πετυχημένη επιχειρηματίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι ή Μητσοτάκη δεν εξέφρασε ακόμα άποψη, ούτε πήρε θέση, για τον επικείμενο σχηματισμό κυβέρνησης στην Ισπανία.

Ο Μαδούρο είναι δικτάτορας, ο Γκουάιδο εμβληματικός ηγέτης προστάτης της Δημοκρατίας, ο Πιπίνης δημοσιογράφος, η Μαρέβα επιχειρηματίας και ο Πάγκαλος χορεύτρια στον πάγο.
 
 
Ο Τραμπ είναι από τώρα αποτυχημένος πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν καταφέρνει να διοργανώσει  ένα πραξικόπημα που τουλάχιστον δεν προκαλεί γέλια.
 
Το ευρωπαϊκό πνεύμα υπηρετείται τέλεια από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου υποστηρίζοντας το αποτυχημένο πραξικόπημα στη Βενεζουέλα.
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος