Σώστε τους άντρες

ΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ( «Ο Σκεπτόμενος» του Αύγουστου Ρενέ Ροντέν, -1840 1917- ένα άγαλμα που είχε αρχικά σχεδιαστεί ως καθιστός ανδριάντας του Δάντη για το επάνω μέρος της θύρας του δημαρχείου στο Παρίσι αναδεικνύει το μεγαλείο της τέχνης του) ΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ( «Ο Σκεπτόμενος» του Αύγουστου Ρενέ Ροντέν, -1840 1917- ένα άγαλμα που είχε αρχικά σχεδιαστεί ως καθιστός ανδριάντας του Δάντη για το επάνω μέρος της θύρας του δημαρχείου στο Παρίσι αναδεικνύει το μεγαλείο της τέχνης του)

Οι άνδρες δεν αποτελούν ενδιαφέρον καταναλωτικό μέγεθος για πωλητές υλικων αντικειμένων και ιδεών. Το αποδεικνύει και μόνο η τηλεοπτική καθημερινότητα.


Τίτλος που ήρθε δεύτερος: "ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ".

 • Βιβλία (ουσιαστικά μυθιστορήματα) γράφονται ή αγοράζονται αβέρτα-κουβέρτα, σωρηδόν από γυναίκες.
 • Τηλεόραση (με ανοιχτό στόμα) βλέπουν σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες.
 • 6 π.μ.-1 μ.μ. «ενημέρωση» και «οικιακά», το μεσημέρι «κοινωνική κριτική», στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης τα σίριαλ με σενάρια όπου υπηρετούνται τα παραπάνω και τσίρκουλα-σόου.
 • Γυναίκες είναι το κυρίαρχο κοινό των πανίσχυρων ραδιοφωνικών σκυλάδικων σταθμών «Ντέρτι, Σφαίρα και Φιλότιμο».
 • Όλα τα περιοδικά απευθύνονται σε γυναίκες.
 • Χάριν των γυναικών τα ΜΜΕ (μιμούμενα τα κομμωτήρια) προβάλλουν κατά κόρον ομοφυλόφιλους, που οι γυναίκες προτιμούν αυτούς απ' τους κανονικούς, γιατί απέναντι τους δεν αισθάνονται ότι έχουν ν' αμυνθούν κι έτσι εκφράζονται πιο ελεύθερα. (Ανάποδος, αλλά καραμπινάτος ρατσισμός. ΜΜΕ = «Αδελφές σε απόγνωση»)
 • Μην ξεχνάμε και ότι γυναίκες αλλάζουν κάθε μέρα κινητά τηλέφωνα, γυναίκες βάφονται, γυναίκες ντύνονται, γυναίκες ψωνίζουν σχεδόν σε όλα τα καταστήματα, οι γυναίκες πλένουν, οι γυναίκες μεγαλώνουν τα παιδιά, οι γυναίκες, είναι περισσότερες από τους άντρες, οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια κλπ.
 • Αφού η τηλεόραση πουλάει μόνο ό,τι αγοράζει μια γυναίκα, οι διαφημιστές μέρα με τη μέρα προσανατολίζονται μόνο σε γυναίκες. Έτσι, όπου και να γυρίσει κανείς το κεφάλι του θα δει τα γούστα και τις αδυναμίες του «αδύναμου» φύλου να τον πολιορκούν από παντού.


Τι κάνουν οι άντρες σ’ αυτή τη χώρα;

 • Στην τηλεόραση βλέπουν μόνο ποδόσφαιρο, κάτι που κράζει αληθές, αφού μόνο σε τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων πέφτουν διαφημίσεις προϊόντων για άντρες: αυτοκίνητα -ασφάλισή τους, καύσιμα, λιπαντικά- και ποτά. (τα τσιγάρα απαγορεύονται, αλλιώς, όπως παλιά, θα έβγαζε ντουμάνια απ' τ' αυτιά η τηλεοπτική συσκευή)
 • Άρα τι κάνουν οι άντρες στην Ελλάδα; Μόνο πίνουν, καπνίζουν και οδηγούν. (και τρακάρουν)
 • Μπήκαν και διαφημίσεις προφυλακτικών σε ώρες μετάδοσης αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά μάλλον είναι για τις γυναίκες, ποδοσφαιρόφιλες ή για όσες τυχαίνει να παρακολουθούν ματς. (Επιτρέψτε μας να παρακάμψουμε την παράθεση των αιτιών αυτού του φαινομένου)

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γυναίκες δεν έχουν λόγο να μας εμπιστευθούν, τα ενδιαφέροντά μας δε μας αναγορεύουν σε καλή παρέα για κείνες. Μας βαριούνται. Δεν είναι μακριά η ώρα, που θα τις οδηγήσει να συνειδητοποιήσουν ότι μας χρειάζονται μόνο για αναπαραγωγή. Τότε όμως η πρόοδος της Γενετικής θα έχει μας καταδικάσει βαριά, αφού οι γυναίκες θα μπορούν να μας παρακάμψουν ν’ αναπαράγονται μόνες τους και φυσικά δε θα έχουν λόγο να παράγουν άντρες. Το αντρικό φύλλο δεν είναι πια ανάγκη για τις γυναίκες και σε λίγο δε θα το αγοράζουν.

SOS: Ο άντρας είναι πια προστατευόμενο είδος, που σε λίγο θα προαχθεί σε είδος προς εξαφάνισιν. Όπου να ’ναι θα δούμε κάποιες κακεντρεχείς που για να μας πικάρουν θα φτιάχνουν συλλόγους προστασίας των αντρών, που κι αυτοί θα έχουν μέλη μόνο γυναίκες.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΧ!The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος