Να Δημοκρατία

 
Πιάστηκε συμμορία που πουλούσε φάρμακα νοσοκομείων στο εξωτερικό. Η ΝΔ καταγγέλλει την παρανομία στα χρόνια της που εξολοθρεύεται τώρα για λόγους μικροκομματικούς.

Ο Κούλης, ως εν αναμονή πρωθυπουργός, απαντά σε ερωτήσεις που δεν του απηύθυνε ποτέ κανείς. Κι αυτό γιατί μιλάει για θέματα που δεν ενδιαφέρουν πολλούς άλλους, πέρα από αυτόν και τους χορηγούς του.

Ο Κούλης είναι άλογο κούρσας, αλλά μόνο σε στημένες ιπποδρομίες.

Τι με νοιάζει εμένα αν πχ θεωρεί ότι τα δημόσια νοσοκομεία έχουν περισσευούμενους γιατρούς; Θα μ' ενδιέφερε μόνο αν ήταν να γίνει πρωθυπουργός.

Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί, Οφσορικοί, ΟΑΣΘικοί, Τραπεζικοί, Χουντικοί, Νεοφιλελεύθεροι, Ακροδεξιοί... και πάει λέγοντας. Οι φυλές της ΝΔ πολλαπλασιάζονται, έχουν πόλεμο… και «δίνει» ο ένας τον άλλον.

Σε εκλογική ετοιμότητα καλεί ο Μητσοτάκης μέλη και στελέχη της Ν.Δ. Μάλλον σκέπτεται να παραιτηθεί από πρόεδρος.

Σκέφτηκα ο κακός άνθρωπος ότι ένα ίδρυμα με ορφανά δε θέλει να τα χάσει γιατί μαζί θα φύγουν χορηγίες κι επιδοτήσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ


Σήμερα ασχολούμαστε με την ΑΕΚ που προκρίθηκε σε ευρωπαϊκό τελικό και για κανέναν άλλο λόγο. Κακό, πολύ κακό για τους Ολυμπιακούς, ν' ασχολείται εισαγγελία, κυβέρνηση, Βουλή, όλη η Ελλάδα με τον ιδιοκτήτη και κανείς με την ομάδα τους. Μην πούμε ότι σε λίγο θ' ασχολούνται με τον ιδιοκτήτη τους και στην Αγγλία.

Δίνουμε σημασία σε συνεδρίαση του διορισμένου Γιούρογκρουπ, όπου, κατά Will Roggers, “Όλοι είμαστε άσχετοι, αλλά σε διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας”.

  • Στο Γιούρογκρουπ μαζεύονται πολλοί λύκοι και ένα πρόβατο να ψηφίσουν ποιον θα φάνε. 
  • Σε καλό Γιούρογκρουπ όταν καταφέρεις να φύγεις αρτιμελής. 
  • Σε κακό Γιούρογκρουπ είσαι όταν έχεις να διαλέξεις την υποχρεωτική χρεοκοπία από τον ξαφνικό θάνατο, επιλογή που θα σ' ακολουθεί μέχρι να σε ξεχάσει κι η μάνα σου.

 Περιφέρεια

Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, τσιμέντο να γίνει

Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, τσιμέντο να γίνει

05 Απριλίου 2018

Την 3η Απριλίου 2018, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τα έργα διευθέτησης-οριοθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, εγκρίθηκε η Μελέτη και τα έργα που...

Ρεπορτάζ

Έλληνας από την ηρωική Χιμάρα ο πρώτος πρόεδρος της Αργεντινής και ιδρυτής της Boca Juniors

Έλληνας από την ηρωική Χιμάρα ο πρώτος πρόεδρος της Αργεντινής...

05 Ιουλίου 2016

Έλληνας και μάλιστα Βορειοηπειρώτης από την Χιμάρα, ο πρώτος πρόεδρος της Αργεντινής και ιδρυτής της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Boca Juniors.

Δημοψήφισμα στη Σαλαμίνα για την υποθαλάσσια σύνδεση με το Πέραμα

Δημοψήφισμα στη Σαλαμίνα για την υποθαλάσσια σύνδεση με το Πέραμα

15 Μαρτίου 2016

Οι πολίτες του νησιού καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου και ότι αυτό συνεπάγεται για την Σαλαμίνα

Δυτική Αθήνα

Ads Elite

The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος