Η βρετανική PRS κατήγγειλε τη σύμβασή της με την ομόλογή της ΑΕΠΙ

11 Νοε 2017
72 times
Από τα μέσα καλοκαιριού κατήγγειλε τη σύμβασή της με την ΑΕΠΙ η  Performing Right Society. Η συμφωνία είχε ισχύ από 30η Ιουνίου 2017 κι ως εκ τούτου οποιαδήποτε άδεια χορηγήθηκε από την  ελληνική εταιρεία πνευματικής ιδιοκτησίας δεν συμπεριλαμβάνει πνευματικά δικαιώματα της PRS από την 1η Ιουλίου 2017 και μετέπειτα.
 
Πρόκειται  για εξέλιξη όλοι γνώριζαν,  και που επιβεβαιώνεται μετά από 5 μήνες. Η PRS είναι  οργανισμός συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και εκπροσωπεί μουσικοσυνθέτες, στιχουργούς καθώς και δισκογραφικές εταιρείες. Στην Ελλάδα η  PRS είχε συμφωνία με την ΑΕΠΙ, προκειμένου η τελευταία να αδειοδοτεί και συλλέγει αμοιβές από τη δημόσια εκτέλεση, συμπεριλαμβανομένων της μετάδοσης και της διαδικτυακής χρήσης του ρεπερτορίου της PRS, το οποίο αποτελείται από εκατομμύρια μουσικά έργα.
 
Η PRS  καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που ενδεχομένως έχουν πληρώσει ποσά στην ΑΕΠΙ  για ρεπορτόριο που εκπροσωπείται από το δικό της οργανισμό να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία.
 
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοφιλή

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος