Σιγά μη στάξει η ουρά της καμήλας

Ό,τι και να συμβεί στην Ελλάδα αποτελεί δείγμα ότι πέφτει ο Τσίπρας.
 
Του Δ. Τσακ.
 
Ο Άδωνις κατάφερε και μάζεψε 50 άτομα σε μάθημα που έκανε σε κινηματογράφο της Πάτρας για την αρχαία ιστορία της Άνω Βούλας; Ο Τσίπρας έχασε τη δεδηλωμένη. 
 
Πυροβολισμοί σε γειτονιά; Εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Ελλάδα οπλοφόροι εγκληματίες. Δείγμα στο φλιτζάνι ότι πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 
 
Πουλάμε βλήματα στη Σαουδική Αραβία; Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Καμμένος;
 
Δύσκολα θέματα Φυσικής; Ακόμα δεν παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας; Εκλογές τώρα. 
 
Τράκαραν δυο νταλίκες στην εθνική οδό Αγουλινίτσης Πύργου με αγελάδα; Να παραιτηθεί ο Σπίρτζης. 
 
Πλακώθηκαν στις μάπες  τρεις Αφγανοί με άλλους τόσους Σύρους πρόσφυγες στη Χίο; Μεγάλη πόρτα θα διαβεί ο Μουζάλας, να πάρει σύνταξη και να πέσει η κυβέρνηση πριν καταρρεύσει η χώρα.
 
Βρέθηκαν δυο-τρεις ιοί συναχιού σε υπόγειο νοσοκομείου; Διέλυσαν την Υγεία, παραιτείται ο αρμόδιος υπουργός, πέφτει η κυβέρνηση, αλλιώς θα κολλήσουμε όλοι μαγουλάδες. 
 
Χαλάζι στη Βοιωτία; Να γκρεμιστεί το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης, να γίνει γήπεδο γκολφ και να το χαρίσουμε σε ξένο επενδυτή μετά τις εκλογές τον άλλο μήνα. 
 
Τρώει πεντάρα ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα; Διαλύθηκε ο Αθλητισμός να παραιτηθούν μέχρι και τα πόμολα της ΓΓΑ. 
 
Λένε καλά λόγια για την Οικονομία μας γραφειοκράτες των Βρυξελλών; Να φύγει από την Ελλάδα ο Τσακαλώτος. 
 
Βρέθηκε αρχαίος αμφορέας στο Ελληνικό; Περιμένουμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού και προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 
 
Η Φώφη μάζεψε 200 χιλιάδες εσωτερικούς ψηφοφόρους, μεταξύ των οποίων Ψωμιάδης, Μάνος και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι τέτοιοι; Προφανής απόδειξη ότι πέφτει η κυβέρνηση, φυλαχτείτε. 
 
Με αυτή τη λογική κάθε που το ΚΚΕ έκανε συνέδριο θα είχαμε δικτατορία του προλεταριάτου και οικοδόμηση σοσιαλισμού, αλλά ακόμα καπιταλισμό έχουμε και αστική δημοκρατία.
 
Κοίταξε η γυναίκα σου πονηρά τον Χατζηνικολάου της οθόνης; Διαζύγιο. 
 
Έλεος, χάθηκε ο κόσμος, αλλά δεν πάθαμε και τίποτα. Κατάπιαμε την κάμηλο, φάγαμε το βόδι και δεν έσταξε η ουρά του γαϊδάρου.
 
Αν βρεθεί με άλλη οφσόρ η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σημάνει παραίτηση της κυβέρνησης ή μόνο του υπουργού  Εξωτερικών;  Ο Οικονομικών εξοστρακίστηκε προ πολλού, επειδή ισχυρίστηκε ότι τελειώνουν τα μνημόνια.  
 
Συνιστούμε να δείξουν προσοχή τέτοιου επιπέδου αντιπαράθεσης με ανεμόμυλους που τη βαπτίζουν αντιπολίτευση, λες και αντιπολιτεύεται κάποιος μόνο με εξυπνάδες της στιγμής και όχι με βαθιά μελέτη του κυβερνητικού έργου και προτάσεις. Υπηρετείται έτσι μια στρατηγική που δεν απαξιώνει τον κρινόμενο, ούτε το περιβάλλον, δηλαδή την πολιτική, κάτι που θέλουν οι ακροδεξιοί. Απαξιώνεται τελικά μόνο ο κρίνων που από κωμικός πια γίνεται γελοίος. Ο αποδέκτης γελά όχι με κάτι που λέει ή κάνει ο κρίνων, όχι δηλαδή με την παρουσία και το ρόλο του, αλλά με το τι είναι. Καλό είναι να γράφουμε με θέμα το γέλιο και θύμα το γελοίο. 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος