Πειραιάκης

Η Δημοκρατία είναι ανεπιθύμητη στην πόλη, επειδή οι περισσότεροι κάτοικοι του λιμανιού είναι Ολυμπιακοί.


Του Κ. Ν. Δρίτη

Χρησιμοποιώ πρός ίδι-ον συμφέρον μια σακούλα γαύρους. Την περιφέρω όπου με κατηγορούν για οτιδήποτε, τους βρομίζω ψαρίλα τον τόπο και για να φύγω πρέπει να το βουλώσω. Οι γαύροι δεν γνωρίζουν ότι στο τέλος, όταν δεν θα τους χρειάζομαι πια ή όταν δεν θα μπορούν πλέον να με βοηθήσουν θα τους πετάξω στις γάτες. Μετά θα φάω τη συναγρίδα που αγόρασα με τα λεφτά που με γλύτωσαν από τα έξοδά μου. 

Ο δήμαρχος Πειραιώς-Μαρινάκη το πρωί έλεγε ότι ο υπουργός Οικονομικών είναι ευπρόσδεκτος στην “πόλη του“, το βράδυ κάποιος του είπε να το διορθώσει και τον έκανε ανεπιθύμητο.

Αμέσως μετά ο Μαρινάκης κατάφερε κι έστειλε το λαό του Ολυμπιακού, 150 γαύρους κρότου-λάμψης, στη συγκέντρωση που γινόταν στην πόλη τους με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών.

Τέτοιες συμπεριφορές και χρήσεις ανθρώπων κάνει τις ευρωπαϊκές ομάδες που έρχονται να παίξουν εδώ να αισθάνονται άνετα, στον Παράδεισο πριν τον θάνατό τους.

Οι γαύροι αυτοί δεν ξέρουν από πολιτική, ξέρουν όμως ότι ήταν σκευωρία η κατηγορία εισαγγελέως κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που δεν τους ενδιαφέρει αν μπλέκεται σε εμπορία ηρωίνης. Δεν τους ενόχλησε -αυτούς- ούτε η δολοφονία του επίσης Ολυμπιακού τραγουδιστή Φύσσα από δικούς τους χιτλερικούς.

“Κράτος είναι ο Ολυμπιακός”, είχε σκεφτεί κάποτε ο γιος του εφοπλιστή και το κατέλαβε αυτό το κράτος.

Το δεύτερο που κατάφερε ήταν ν' αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συμμορία που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Γιατί όμως αναγκάστηκε να το κάνει αυτό δεν θα καταφέρει να το αποδείξει ποτέ. Επρόκειτο για το ξεκίνημα της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας εις βάρος του, επειδή χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Αμέσως μετά ο γιος του εφοπλιστή άρπαξε τη δημοτική αρχή του Πειραιά από τη ΝΔ κι έβαλε στη θέση του πρώτου πολίτη γιο παλιού υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο αργότερα είπε, “Γιατί να μην πάρω και την κυβέρνηση;” Σκέφτεται να βάλει εκεί επικεφαλής το αδερφάκι της κουμπάρας του.

Από την άλλη 2.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κατήγγειλαν από τον “Τάφο του Ινδού” τα πολιτικά παιχνίδια του Αλαφούζου που οδηγούν τη δοξασμένη ομάδα τους στην παλιά Βήτα Εθνική.

Οι παράγοντες είναι ευεργέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στήνουν παιχνίδια και βάζουν τους ποδοσφαιριστές μικρών ομάδων να παίζουν σε ασιατικά στοιχήματα κι έτσι να πληρώνονται και με το παραπάνω και όχι από την δική τους τσέπη. Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου ευεργετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει για ποινικά ή οικονομικά αδικήματα. Οι παράγοντες ευεργετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί το στέλνουν εκτός Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και δεν ξεφτιλιζόμαστε ως ομάδες και ως άνθρωποι με δεινές ήττες. Οι (αθλητικοί;) παράγοντες, οι ευεργέτες των ομάδων τους τις στέλνουν σε αποκάτω κατηγορίες για να πάρουν επιτέλους πρωτάθλημα.
 

 The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοφιλή

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος