Οι ανοιχτές τράπεζες δέχονται να κάνουμε απεριόριστες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πανηγυρικά. Βαρούν κανόνια στον Λυκαβηττό και στην αγορά.

►Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες. Στο δημοψήφισμα 61,3% λένε ΟΧΙ στην πρόταση συμφωνία Γιούνκερ και αμέσως μετά λένε 70% δημοσκοπικό ΝΑΙ σε μια πιο σκληρή που σάχνεται.

Πάει Ίσιος: «Όχι και πάλι όχι, δεν θέλουμε μνημόνια και το βροντοφωνάζουμε. ΟΧΙ και πάλι ΝΑΙ».

►Παιδιά, σοβαρευτείτε. Νομίζετε ότι είναι το ίδιο να εφαρμόζει μνημόνιο ο Τσίπρας ή να το εφαρμόζει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, τον Άδωνη και το λοιπό συναπάντημα;

Ναι, η συμφωνία είναι ελιγμός. Ανοιχτά και τα νομο-παράθυρα υπέρ των χαμηλών εισοδημάτων, που ΜΟΝΟ μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει.

►Και τι έγινε που ψηφίζεται η συμφωνία; Ένα-δυο μήνες μετά θ’ ακυρωθεί ως μη βιώσιμη.

Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση των ΝΔ-ΠΟΤΑ ΜΗ-ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να υποστηρίζουν την κυβέρνηση στην υπερψήφιση εφαρμοστικών νομοσχεδίων για τα μέτρα, αλλά δε μπορούν να τη ρίξουν, γιατί όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα καταψηφίσουν πιθανή πρόταση δυσπιστίας.

►Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα παρακολουθούσα όλη την τοποθέτηση Μιχαλολιάκου στη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής και ότι θα κατά βάθος συμφωνούσα με τα λόγια του χιτλερικού που ήταν ίδια με εκείνα του σταλινικού Κουτσούμπα. Πώς μπλέξαμε έτσι;

Ακολουθών την Κουτσούμπεια λογική, μόνο δύο κόμματα καταψήφισαν την έγκριση για  συμφωνία: το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.


►Παίζει και ο Κουτσούμπας σε κωμωδία: έξω η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά με νόμισμα το ευρώ.

ΝΔ, ουδέν μονιμότερον του Μεϊμαράκη.

►Και όμως, οι πυρκαγιές λειτούργησαν πολιτικά υπέρ της κυβέρνησης. Πάντα οι μαζικές καταστροφές στέλνουν το λαό στην προστατευτική αγκάλη της εξουσίας.

-Κάναμε γιο.
-Να σας ζήσει.
-Να σας ξεχρεώσει.


►Κόσμος που καταλαβαίνει ότι τον αλλάζεις αντιδρά. Αν καταλαβαίνεις εσύ κάποια αλλαγή, μάλλον αντιδράς στην αλλαγή του δικού σου κόσμου.

Ξεχωρίζεις ποιος διαδηλώνει εναντίον για να διορθώσει τα πράγματα υπέρ των εργαζομένων, υπέρ της χώρας ή υπέρ της ιδεολογικής του αυτάρκειας.

►Γιατί παρακαλώ να παραιτηθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου από πρόεδρος της Βουλής; Επειδή διαφωνεί με τη συμφωνία; Η Βουλή δεν υπηρετεί, δεν απολογείται στην κυβέρνηση, αλλά στο λαό. Η κυβέρνηση είναι που απολογείται στη Βουλή που την ανέδειξε.

Κε Τσακ α Lotto, εντάξει, θα (ψιλο)λειτουργήσει η χώρα με τη συμφωνία, όχι όμως και πολλά πανηγύρια. Η υπόσχεση του ευρω-ιερατείου ότι κάποτε θα εξετάσουν την αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους.

►Κι αν πρέπει να φύγουμε από την ευρωζώνη, πώς να το πετύχουμε όταν ξοδέψαμε πέντε μήνες και δεν προετοιμαστήκαμε; Τώρα με τη συμφωνία κυβέρνα και άμα βρες την κατάλληλη στιγμή… αλλά… προετοιμασμένος.

-Μπαμπά, τώρα κυβερνάμε ή χρωστάμε;
-Δε μιλάμε.


►Δεν ψωνίζω ούτε τις Κυριακές.

Η ποδοσφαιρική Ελλάς ανακάμπτει. Τελικά στην πραγματική φυλακή δεν πήγε ο πρόεδρας, αλλά ο Πίου.The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος