Έρχεται η τρόικα κι εμείς τα τεντυμπόικα


Ακόμα έχουμε α ΠροΠό Πανούση υπουργό Δημόσιας Τάξης.


Υπομονή, δέκα μέρες ακόμη κάπιταλ κοντρόλ. Μέχρι τότε θα αισθάνομαι ίσος με κάποιους που έχουν χρήμα, αλλά δε μπορούν να το βγάλουν από την τράπεζα, έτσι στην πιάτσα είμαστε ίσοι, μην πω ανώτερος εγώ που είχα 200 ευρά καβάτζα.


Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ, 11888, για να κάνω σύνδεση μαζί τους. Κάθε μέρα τους λέω όχι, αλλά συνεχίζουν. Άρχισα να σκέφτομαι, γιατρέ μου, ότι επίτηδες το κάνουν μέχρι να πω ναι. Μα τότε θα έχω τηλεφωνήματα κι ενόχληση από άλλη εταιρεία.

►Το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά του ωφελίμου. Κάποιοι τ’ άρπαξαν (και) από εκεί για διαφήμιση, οι περισσότεροι εκτός του ότι δεν τους διαβάζει, δεν τους ακούει, δεν τους βλέπει, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, αφού τα κονόμησαν απολύουν κιόλας. Σε καλή μεριά πήγαν τα λεφτά όλων μας.

Όσο Ρουμανία-Βουλγαρία βρίσκονται κάτω από την Ελλάδα, τόσο οι αποδοχές και η πρόνοια των Ελλήνων θα πέσει. Όταν η Ελλάδα πέσει κάτω από Ρουμανία-Βουλγαρία, τότε θ’ αρχίσουν να πέφτουν κι αυτές.

►Είμαστε Ελληναράδε(ρ)ς. Για να ευχαριστηθούμε ουρά σε τράπεζα, αφήναμε τις αναλήψεις μας για Παρασκευή να τα πάρουμε όλα μετά από έξι ώρες. Και πιο πολλά λεφτά από το κάθε μέρα και πιο πολύ ώρα. Απόλαυσις. Έγινε της Αναλήψεως.

Κι άλλη Κωνσταντοπούλου. Η Αγγελική. Ποια; Αυτή.


Όχι λιτός, είμαστε ελεύθεροι. Τον αμολήσαμε. Αμολητός βίος

►Ο Γιούνκερ μας ηρέμησε. Είπε ότι το Grexit έχει φύγει από το τραπέζι. Πήγε στο κρεβάτι και μας περιμένει.

Αφήστε τις μαλακίες, κύριε Πανούση, δεν έχουμε τρικομματική κυβέρνηση. Δυομισικομματική είναι.

►Το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει για ΔΗΠΑΡ. ΔΗμοκρατική ΠΑΡάταξη. Όχι ΔΗΜΑΡ, ΔΗΠΑΡ.
ΔΗΜΑΡ-ΔΗΠΑΡ και ΚΙΔΗΣΟ θα σάξουν αύριο την εξωκοινοβουλευτική κεντροαριστερά. Προτείνουμε συντομογραφία ΚΙΔΗΔΗ.

  • Η Ελλάδα είναι ένα αμόνι που έχει χαλάσει πολλά σφυριά.
  • Ο Γερμανός με το πριόνι κι ο γύφτος με μνημόνι.
  • Κάνανε γύφτο βασιλιά κι αυτός ζήτα μνημόνι.
  • Κάλλιο να είσαι σφυρί, παρά να είσαι μνημόνι.

Κανένα πρόβλημα με το κούρεμα καταθέσεων. Υπογράφει ο Οδυσσέας Πολυμηχανόπουλος.


Τα ελληνικά προϊόντα ξεκινούν τον barcode από 520

SOS
Τα γερμανικά προϊόντα ξεκινούν τον barcode τους από 400 και φτάνουν στα 240.

Από 909 τα τηλεφωνο-μπαρκόντια του κώλου


Πόσο μαλάκες είμαστε όταν κάνουμε μποϊκοτάζ σε γερμανικά προϊόντα, αλλά δίνουμε σε γερμανική εταιρεία ΟΛΑ τα αεροδρόμιά μας, δηλαδή τον τουρισμό;

►Θυμόμαστε ότι γερμανικά προϊόντα πουλά και ο ΟΤΕ – Ντόιτσε Τέλεκομ;

Μπράβο, μπράβο, αν πάρεις ένα πολωνικό ή τσέχικο προϊόν πού ξέρεις αν η εταιρεία που το παράγει δεν είναι γερμανική;

►Όταν αγοράζεις SEAT ή SKODA παίρνεις ισπανικό, ουγγρικό αυτοκίνητο;

Κούνια που σε κούναγε!... Τα μποϊκοτάζ γίνονται για να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, όχι για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καλά, αφού αγωνίζεσαι με τσάμπα τρόπο και γελάει η υφήλιος.

►Τι νόημα έχει εσύ να μην αγοράζεις γερμανικά προϊόντα, αλλά η κυβέρνησή σου να μην παίρνει από αλλού;

Και τι έγινε που καταφέραμε να γίνει μισητή η Γερμανία και ν’ ανησυχούν όλο και περισσότεροι ευρωπαίοι; Πρόβλημα έχει ο αδύναμος να είναι μισητός στο λαό της δυνατής χώρας και όχι το αντίστροφο.

►Η αμερικανική κυβέρνηση, ας πούμε, ζορίζεται να αναπτύξει ολοκληρωμένες σχέσεις με την Κούβα, δεν αίρει το εμπάργκο, δεν αποχωρεί από το κατεχόμενο Γκουαντανάμο κ.τ.λ. Από τότε που ξεκίνησαν να γίνονται κάργα μισητές οι ΗΠΑ επί Κλίντον με τις ανοιχτές εξωτερικές στρατιωτικές επεμβάσεις τι πάθανε; Είπε ποτέ μια αδύναμη χώρα ότι φεύγει από τον κλοιό των ΗΠΑ επειδή ο λαός δεν το θέλει; Πλάκα κάνετε;

Στ’ αρχίδια των Γερμανών κυβερνώντων αν η πολιτική τους κάνει μισητή τη χώρα τους. Αυτό τους δίνει ευκαιρίες για ακόμα πιο συμφέρουσες εξαγορές ιθαγενών μικρών χωρών.

►Εντάξει, είμαι τεμπέλης του ΟΑΕΔ. Το ξέρει όλη η Θήβα. Σιγά τη μεγαλούπολη. Να μου το έλεγε ο Μακεδόνας, εντάξει.

Αλλά αν εγώ που δε βρίσκω δουλειά είμαι τεμπέλης, τότε αυτός που δε μου δίνει δουλειά τι είναι; Θηβαίος;

►Καλύτερα να βρω δουλειά και τάκος σ' ένα ΚΤΕΟ παρά να ζω στην τεμπελιά κι όλο ν' ακούω Θηβαίο.The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος