Μεταξύ σοβαρουφάκη και αστειουφάκη*


Κατηγορούσαν τον υπουργό Βαρουφάκη «…ό,τι η Ελλάδα δεν είχε πλαν μπι για την περίπτωση που ναυαγούσαν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές». Τώρα ως μη  υπουργό τον κατηγορούν ότι είχε και άλλα σχέδια εκτός από πλαν μπι.

*Τα περί UFάκι δε μας ενδιαφέρουν.

Σε περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών με τους δανειστές ο Βαρουφάκης είχε σχεδιάσει παράλληλο οικονομικό σύμπαν με παράλληλο νόμισμα και παράλληλο πιστωτικό σύστημα που τέμνονται κάθετα.

►Τα παραπάνω μας τα είπε ο ίδιος σε παράλληλη σύνδεσή του με 15 τηλεοπτικά κανάλια και ειδησεογραφικά πρακτορεία.Παράλληλο κυβερνητικό νόημα:


Αυτά για τα γνωστά που γράφουμε. Πάμε στ’ άλλα:

►Νομίζαμε ότι ποντάραμε στην σύγκρουση με τους τύποις δανειστές επικυρίαρχους όχι επειδή θεωρούσαμε ότι θα ήταν κάτι εύκολο, αλλά δύσκολο. Όταν δεν κάνεις κάτι είναι αδύνατον ν’ αποδείξεις ότι ήταν ακατόρθωτο.

Σαν το μαλάκα ή μαλάκω που δεν κάνει παιδιά γιατί φοβάται ότι θα χωρίσει. Δηλαδή καλύτερα να μην έχει ούτε σύζυγο, ούτε παιδιά;

►Μπορεί να μας πέταγαν από την ευρωζώνη και να τρώγαμε τη μούρη μας μέχρι να συνέλθουμε. Θεωρήσαμε καλύτερο να συνεχίσουμε να τρώμε τα μούτρα μας με προγράμματα σίγουρα ανεφάρμοστα, με κάτι που δοκιμάσαμε, παρά με κάτι που δεν δοκιμάσαμε. Και είμαστε και σίγουροι ότι δεν θα συνέλθουμε ποτέ, γιατί συνέχεια ζητάνε κι επιβάλλουν κι άλλα.

Στην ευρωζώνη θέλουμε να τηρούμε κανόνες που δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν.

►Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πρόσβαση και ξέρει τα ΑΦΜιά μας απ' έξω κι ανακατωτά. Ο Βαρουφάκης όμως αν και (κάποτε) αρμόδιος υπουργός έπρεπε να χακάρει για να τα δει. 


►Επιστρέφουμε στα καθιερωμένα:

-Τι θα γίνει, μπαμπά, αν έχουμε δραχμή με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη;
-Σκάσε.


Οι θεσμικοί ελεγκτές δεν θα μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία ή στο λογιστήριο του κράτους. Όλα θα γίνονται μέσα στα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται με δικά μας λεφτά. Οι θεσμοϊκανοί θα βγαίνουν από τα ξενοδοχεία μόνο με βραχιολάκι αφού διαμένουν σε συνθήκες «Όλα πληρωμένα». Μπαίνει και Αύγουστος.

►Και στα μπουρδέλα κάπιταλ κοντρόλ. Μέχρι πινελάκι.

Ελλάς με το ένα πιστόλι στον κρο-ταφο πυροβόλησε το άλλο πόδι.

►Νέο μνημόνιο και τη Μεγάλη Παρασκευή η περιφθορά του Ευρωταφίου.
 
Νέο προαπαιτούμενο: Σοβαρή φοροαπαλλαγή στο 6% ΦΠΑ για ό,τι αγοράσει όποιος έδωσε ένα νεφρό στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Οργάνων.  (Όχι μουσικών ή οργάνων της τάξεως, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι)

►Μεταξύ όσων μάθαμε από τις πρόσφατες πρώτες πραγματικές διαπραγματεύσεις και το ότι οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ξέρουν ποιοι είναι οι κανόνες, αλλά τους τηρούν απαρέγκλιτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε ως όνομα. Ο Τσίπρας θα κατέβει στις εκλογές του φθινοπώρου με τον συνδυασμό «ΝΑΑΑΑΑ». (Νέα Αντιμνημονιακή Αντιαναπτυξιακή Αριζοσπαστική Άλογη  Αριστερά)
 
►Αν ο Άμλετ ήταν υπουργός Οικονομικών της Δανιμαρκίας: «Πλαν μπι, ορ μη σου μπει;»The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος