Ελλιμενισμός συμφωνίας Ελλιμενισμός συμφωνίας

Καλή η συμφωνία, Μήτσο μου, αλλά χρειάζεται και μια εφαρμοσία. Βέβαια, Τουρκία και ΕΕ ήταν από χρόνια σύμφωνες στο ΝΑΤΟ.


Ο Μήτσος επιμένει: “Δώστε σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες ελληνικά διαβατήρια κι ας μην είναι ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες ή λοιποί αθλητές.”

Η τελευταία βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντίνου Πόλη καταδεικνύει σαφώς ότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα. Και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Βομβιστής αυτοκτονίας συμφωνίας.
 
Δεν είμαστε κότες εμείς. Είμαστε λεβέντες. Απλώς δεν προσέξαμε που μας πήδησαν την εθνική κυριαρχία οι δανειστές, τα Σκόπια-Μακεδονία φοβηθήκαμε. Πονούν, μωρέ, τα παλικάρια;

Ζούμε στην Ελλάδα, στο σταθμό του μονάχου-άχου πρόσφυγα.

Το Βαρβιτσιωτάκι, o Barby Tsiou της, είπε δεν διαφωνεί, ζητά δηλαδή, να ασκούμε βία κατά των προσφύγων. Το έκανε και ως (φερόμενος ως) υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας. Σωστά, ποιους άλλωστε έχουμε να δείρουμε; Τους δανειστές μας που μας χρεώνουν για να μας έχουν υποτελείς; Αυτούς δεν τους καταφέρνουμε. Ναι, ο Ελληνομαλάκας που δέχεται πίεση και ταπεινώσεις από το αφεντικό του στη δουλειά, νευριάζει, σχολάει, βρίζει τους άλλους οδηγούς στο δρόμο κι όταν γυρνά σπίτι του δέρνει τα παιδιά του και καταριέται τη γυναίκα του για τη μοίρα του.

Το βαρβιτσιωτάκι μάλλον ζηλεύει. Σου λέει, “Τους πρόσφυγες τους δέρνουν οι Τούρκοι στην έξοδο, τους δέρνουν οι Σκοπιανοί στην είσοδο, γιατί να μην τους δέρνουμε κι εμείς στη ρεσεψιόν της Ευρώπης;”

Ποιος αντέχει τους παπάρες που ζητούν να φύγουν οι αδύναμοι πρόσφυγες από την Ελλάδα, αλλά ποτέ δε ζήτησαν να φύγουν τα αμερικανικά στρατεύματα; Εξαιρείται ο Notis που φοβάται μην τον βιάσουν -πολιτιστικά- οι πρόσφυγες. Ο ίδιος δεν κινδυνεύει να από βιασμό. Ποιος τον γαμάει αυτόν μωρέ!...

Σε ποιον αναφερόμαστε; Στον Fuckanakis που ξετσούμισε ξαφνικά και αντί να λέει τραγούδια φτύνει δηλώσεις. Πέθανε ο μεγάλος του αντίπαλος και προσπαθεί πάρει το κοινό του πίσω με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο. Το κοινό όμως δε φεύγει επειδή βγήκε αντίπαλος στη φόρα, ήταν έτοιμο να φύγει και βρήκε ευκαιρία. Συνεπώς, μην περιμένεις ότι βγαίνοντας ο αντίπαλος από τη μέση θα επιστρέψει το κοινό σου. Εδώ θα είμαστε κι άμα καταφέρεις να ξαναγεμίσεις μαγαζί τα ξαναλέμε.

Είναι ανάγκη να ζητάς να φύγουν οι πρόσφυγες από την Ελλάδα, όταν αυτό ακριβώς ζητούν και οι ίδιοι; Εκτός αν πιστεύεις ότι λένε ψέματα και το όνειρό τους ήταν να φύγουν από τη χώρα τους και να ζήσουν στην ψωροκώσταινα, που σήμερα λέγεται χρεοκώσταινα.

Πόσο εθνικά περήφανος αισθάνεσαι όταν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτύρονται που δεν τους αφήνουν να φύγουν από τη χώρα σου;

Αντί να βρίζεις αυτούς κοίτα πώς θα καταφέρεις να κάνεις τη χώρα σου άξια να θέλει κάποιος να ζήσει σ' αυτήν, έστω τα παιδιά σου.  

Στη συμφωνία με τη Μέρκελ, δεν αναφέρεται ότι η Τουρκία θα επιδοτείται για κάθε πρόσφυγα ανάλογα με το βάρος του, κατά το “Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά”.

Η ΕΠΟ ανησυχεί ότι “...θα μας κουβαληθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Συρίας” δήθεν ζητώντας να περάσουν και να ενσωματωθούν στα γερμανικά πρωταθλήματα. “Όμως εκεί έχουν Μπουντεσλίγκα κι όχι Μπουνταλασλίγκα”, αναφέρει η ανακοίνωση του σοφού ΔΣ της ΕΠΟ. “Θέλουν να χωθούν και να μολύνουν το καθαρό ελληνικό δικό μας πρωτάθλημα”. Και καταλήγει: “Ευγενείς, τίμιοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, μην παίξετε ποτέ με ομάδες που έχουν ονόματα όπως: Αλ Μαΐντ, Αλ Μοχαφαζά, Αλ Καραμά, Αλ Γιαΐς, Αλ Τζαζίρα, Αλ-Ιτιχάντ Αλεπό, Αλ Ταλιγιά, Αλ-Τζεχάντ, Αλ Ουαντά, Αλ Ναουαεΐρ, Αλ Μισφάτ, Αλ Σορτά, Nidal, Τισρίν, Γιαμπλέ, Χοτίν, Φουτούα, Ουατμπά."

Υ.Γ. Εξαιρείται μία συριακή ποδοσφαιρική ομάδα ονόματι “Χορίγια”.  Ίσως κάτι έχουμε ν' αρπάξουμε από κει.  
                       
Εκ του Αδ-Όνειδος Γεωργιάδου ξεστομίζεται ανησυχία μην τυχόν απαιτήσουν οι πρόσφυγες τζαμί στην Ειδομένη επειδή χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Πρόσφυγες στη ΝΔ και ο Βορίδης και ο γιος του Πλεύρη και ο Γεωργιάδους.

Αυτή τη στιγμή εκ του Αδ-Όνειδος εκστομίζεται ανησυχία ότι οι πρόσφυγες είναι αγιογδύτες και τους αγίους μας θα τους λέμε πια Αλ Γιώργη, Αλ Βασίλη, Αλ Γιάννη και Αλ Γαμήσου.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που δεν παραχωρεί άδεια από την αποχή διαρκείας σε μέλη του να παραστούν στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά έδωσε για να παραστούν κάποιοι στο πλάι παραγόντων του ποδοσφαίρου κόντρα στην απόφαση του υφυπουργού Κοντονή για τη διακοπή του Κυπέλλου.

Νέο ΔΣ στο ΜΕΓΚΑ διορίζουν οι δανειστές τραπεζικοί θεσμοί. Οι ιδιοκτήτες σκέφτονται σοβαρά να προσφύγουν στο ΔΝΤ για βοήθεια με τα επακόλουθα μνημόνια φυσικά, που θα επιβάλουν για παράδειγμα ανώτατο μισθό 400 € και συνεχείς αξιολογήσεις προαπαιτούμενες για εκταμίευση κάθε δόσης. Ας πούμε, "Γιατί υπερβήκατε κατά δώσατε 500 € τον προϋπολογισμό στο γύρισμα του 14ου επεισοδίου του κάθε σίριαλ;" Η δειλή απάντηση: “Χρειάστηκε εξωτερικό γύρισμα σε μία γέφυρα, κύριε θεσμέ”. Ο θεσμός όμως αμείλικτος: “Δεν το δέχομαι, για τιμωρία κόψε δέκα ένσημα το μήνα από τους τεχνικούς”.

Μικρομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ με μετοχές αξίας μέχρι 170 €, όση και η τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου διοργανώνουν για ενίσχυση το Πρώτο Φεστιβάλ ΜΕΓΚΑ-Οδηγητή (Φύρερ) στο Άλσος Εκάλης.

❒ Αύριο θ' ακούμε: “Συνάντηση με εκπροσώπους των θεσμών έχουν τα μέλη του ΔΣ του ΜΕΓΚΑ”.

Να τους χαίρονται οι ευρωφιλελέδες που για να υπερβεί η χώρα μας την κρίση χρέους πρέπει, λένε, να στηριχθεί σε αυτούς που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά.

Σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης ζητά οικουμενικό ΔΣ στο ΜΕΓΚΑ και οικουμενικούς μετόχους στην “Τηλέτυπος ΑΕ”.

Όταν οι πλουσιότεροι Έλληνες έχουν ένα κανάλι που το κυνηγάνε οι τράπεζες για χρέη τι εμπιστοσύνη να έχουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία;

Αυτά βλέπουν και φεύγουν χωρίς συμφωνία οι υπάλληλοι των δανειστών; Δε νομίζω ότι στενοχωρηθήκαμε πολύ ως Έλληνες ή Ελληνίδες γι' αυτό. Το πολύ-πολύ να τους απολύσουν τα αφεντικά τους. Εμείς τι πάθαμε; Τίποτα. Ίσα-ίσα αν δεν μας αξιολογήσουν δεν θα μας χρεώσουν κι άλλο.

Οι τύποι ζητάνε να φορολογούνται περισσότερο οι φτωχοί και ακόμα λιγότερο οι πλούσιοι. Ναι σωστά, αν φορολογήσουμε τους μεγαλοεπιχειρηματίες θα φύγουν σαν προσφυγόπουλα από την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα φεύγουν αφορολόγητοι, με αγάπη δηλαδή για την πατρίδα, μην το χαλάσουμε αυτό και χαλάμε καρδιές.
 
Η πορτογαλική κυβέρνηση χαλάει την πιάτσα και παρά τη θέληση των ευρωφιλελέδων αυξάνει τον κατώτερο μισθό στη χώρα, προχωρά σε φοροελαφρύνσεις φτωχών και άλλα άσ' τα να πάνε. Πώς θα ζήσει ο Μπούκλης σ' αυτή τη χώρα, ρεεεεε!

Αποκλειστικό: Σύρος άνθρωπος οβίδα από την Ειδομένη στα Σκόπια.

Πάμε τώρα ένα “προσφυγικό” τραγούδι που δεχτήκαμε με χαρά, το εξελληνίσαμε, το διασκεδάσαμε και κάποιοι κονόμησαν από αυτό.The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος