Φτηνή βενζίνη τόνικ

Φθηνή βενζίνη, πουθενά. Και με χαμηλή τιμή, πάλι ακριβή είναι.

Βέβαια, δεν υπάρχει ούτε χαμηλή τιμή. Εννοούμε χαμηλότερη άλλων. Οι Έλληνες είναι άρχοντες και δε γουστάρουνε τα φτηνιάρικα. Έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη. Με αυτή την τιμή η Βενεζουέλα θα ήταν πάλι πλούσια. Εγώ έχω φτηνό βενζινάδικο στην περιοχή μου. Παίρνω αμόλυβδη με μόλις με 1,60 € με κάθε φουλάρισμα μάλιστα δώρο κι ένα cd, το δίνω εγώ στο βενζινά κι εκείνος το πουλάει και βγάζει το κατιτίς του. Βρήκα κι άλλο βενζινάδικο με προσφορά, αλλά αυτός αν του δώσω στο φουλάρισμα το νέο dvd τσόντα της Μπεζαντάκου μου δίνει και την πεθερά του. Δε λέω, καλοδιατηρημένη είναι, αλλά με ληγμένη σύνταξη. Αν η αγορά λειτουργούσε φυσιολογικά τότε ο καλοκαιρινός Οκτώβριος που περνάμε θα είχε ρίξει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
 


Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

11 Απριλίου 2018

Η UBER εισέπραξε ένα φορολογικό χαστούκι που ξεκίνησε από τη Γαλλάι και κατέληξε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ήδη έχει σταματήσει μέρος της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα...

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

06 Απριλίου 2018

Το ιστορικό πλοίο HELLAS LIBERTY στο λιμάνι του Πειραιά Ο «θεμέλιος λίθος» της μεταπολεμικής ελληνικής ναυτιλίας.

Small Business

Λογισμικό κι Ελεύθερο

Λογισμικό κι Ελεύθερο

09 Νοεμβρίου 2017

Είναι ελεύθερο και συμφέρει, τι ακριβώς όμως είναι το Ελεύθερο Λογισμικό;

.

.

05 Ιουλίου 2017

.

Ads Elite

The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος