"Καυτός" Απρίλιος διαπραγματεύσεων

Ιδιαιτέρως κρίσιμος αναμένεται να είναι ο Απρίλιος σχετικά με την πορεία του ελληνικού προγράμματος, καθώς μετά το Πάσχα η ροή των εξελίξεων αναμένεται να είναι πολύ πυκνή.

Αγουρίδης Γιάννης
 
Το χρονοδιάγραμμα των επαφών μετά το Πάσχα με ορίζοντα τον Ιούνιο
Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη σε υψηλό επίπεδο μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών πριν από το EWG που θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου, οπότε αναμένεται να συζητηθούν και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Αρχές Μαΐου, οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων αναμένονται στην Αθήνα ούτως ώστε να ολοκληρωθεί εντός του μήνα η τέταρτη αξιολόγηση και να επιτευχθεί συνολική συμφωνία στις 21 Ιουνίου, περιλαμβανομένης και της ελάφρυνσης του χρέους.
 
Η τηλεδιάσκεψη αναμένεται να είναι σχετική με την πορεία της τέταρτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Εκεί θα εξεταστούν και οι εναλλακτικές σε δύσκολα θέματα όπου κυριαρχεί η εκτίμηση πως θα υπάρξει καθυστέρηση, ώστε να δημιουργηθεί η αναγκαία πρόληψη των γεγονότων.
 
Πολλά θα κριθούν στη σύνοδο
Μετά τη συμφωνία που υπήρξε την περασμένη εβδομάδα για τα θέματα της ενέργειας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες την κατάθεση του νομοσχεδίου για την πώληση των τεσσάρων μονάδων της ΔΕΗ, πλέον στο τραπέζι θα μπουν θέματα όπως οι νέες αντικειμενικές τιμές και η αναμόρφωση του ΕΝΦΙΑ, οι αλλαγές στο Δημόσιο και οι αποκρατικοποιήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

11 Απριλίου 2018

Η UBER εισέπραξε ένα φορολογικό χαστούκι που ξεκίνησε από τη Γαλλάι και κατέληξε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ήδη έχει σταματήσει μέρος της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα...

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

06 Απριλίου 2018

Το ιστορικό πλοίο HELLAS LIBERTY στο λιμάνι του Πειραιά Ο «θεμέλιος λίθος» της μεταπολεμικής ελληνικής ναυτιλίας.

Small Business

Λογισμικό κι Ελεύθερο

Λογισμικό κι Ελεύθερο

09 Νοεμβρίου 2017

Είναι ελεύθερο και συμφέρει, τι ακριβώς όμως είναι το Ελεύθερο Λογισμικό;

.

.

05 Ιουλίου 2017

.

Ads Elite

The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος