Να Δημοκρατία

 
Πιάστηκε συμμορία που πουλούσε φάρμακα νοσοκομείων στο εξωτερικό. Η ΝΔ καταγγέλλει την παρανομία στα χρόνια της που εξολοθρεύεται τώρα για λόγους μικροκομματικούς.

Ο Κούλης, ως εν αναμονή πρωθυπουργός, απαντά σε ερωτήσεις που δεν του απηύθυνε ποτέ κανείς. Κι αυτό γιατί μιλάει για θέματα που δεν ενδιαφέρουν πολλούς άλλους, πέρα από αυτόν και τους χορηγούς του.

Ο Κούλης είναι άλογο κούρσας, αλλά μόνο σε στημένες ιπποδρομίες.

Τι με νοιάζει εμένα αν πχ θεωρεί ότι τα δημόσια νοσοκομεία έχουν περισσευούμενους γιατρούς; Θα μ' ενδιέφερε μόνο αν ήταν να γίνει πρωθυπουργός.

Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί, Οφσορικοί, ΟΑΣΘικοί, Τραπεζικοί, Χουντικοί, Νεοφιλελεύθεροι, Ακροδεξιοί... και πάει λέγοντας. Οι φυλές της ΝΔ πολλαπλασιάζονται, έχουν πόλεμο… και «δίνει» ο ένας τον άλλον.

Σε εκλογική ετοιμότητα καλεί ο Μητσοτάκης μέλη και στελέχη της Ν.Δ. Μάλλον σκέπτεται να παραιτηθεί από πρόεδρος.

Σκέφτηκα ο κακός άνθρωπος ότι ένα ίδρυμα με ορφανά δε θέλει να τα χάσει γιατί μαζί θα φύγουν χορηγίες κι επιδοτήσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ


Σήμερα ασχολούμαστε με την ΑΕΚ που προκρίθηκε σε ευρωπαϊκό τελικό και για κανέναν άλλο λόγο. Κακό, πολύ κακό για τους Ολυμπιακούς, ν' ασχολείται εισαγγελία, κυβέρνηση, Βουλή, όλη η Ελλάδα με τον ιδιοκτήτη και κανείς με την ομάδα τους. Μην πούμε ότι σε λίγο θ' ασχολούνται με τον ιδιοκτήτη τους και στην Αγγλία.

Δίνουμε σημασία σε συνεδρίαση του διορισμένου Γιούρογκρουπ, όπου, κατά Will Roggers, “Όλοι είμαστε άσχετοι, αλλά σε διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας”.

  • Στο Γιούρογκρουπ μαζεύονται πολλοί λύκοι και ένα πρόβατο να ψηφίσουν ποιον θα φάνε. 
  • Σε καλό Γιούρογκρουπ όταν καταφέρεις να φύγεις αρτιμελής. 
  • Σε κακό Γιούρογκρουπ είσαι όταν έχεις να διαλέξεις την υποχρεωτική χρεοκοπία από τον ξαφνικό θάνατο, επιλογή που θα σ' ακολουθεί μέχρι να σε ξεχάσει κι η μάνα σου.

 Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

Ευρωπαϊκό ΟΧΙ στην Uber

11 Απριλίου 2018

Η UBER εισέπραξε ένα φορολογικό χαστούκι που ξεκίνησε από τη Γαλλάι και κατέληξε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ήδη έχει σταματήσει μέρος της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα...

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

«Λίμπερτυ»: Τα ευλογημένα πλοία

06 Απριλίου 2018

Το ιστορικό πλοίο HELLAS LIBERTY στο λιμάνι του Πειραιά Ο «θεμέλιος λίθος» της μεταπολεμικής ελληνικής ναυτιλίας.

Small Business

Λογισμικό κι Ελεύθερο

Λογισμικό κι Ελεύθερο

09 Νοεμβρίου 2017

Είναι ελεύθερο και συμφέρει, τι ακριβώς όμως είναι το Ελεύθερο Λογισμικό;

.

.

05 Ιουλίου 2017

.

Ads Elite

The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος