Κάντε σεξ με τον πιο αρχαίο τρόπο

06 Μαρ 2015
767 times
Γυναίκες, έχετε ακούσει για το «kabazza» στο σεξ;  Ή έστω το «singapοre kiss»; Αν όχι, χάνετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
 
Το μυστικό για να φτάσει μια γυναίκα στο «kabazza» είναι να εξασκήσει τους βουβονοκοκκυγικούς και κολπικούς μύες της μέσω της τεχνικής «Pompoir». Η συγγραφέας Ντενίζ Κόστα  που έχει μελετήσει το θέμα λέει: «Είναι κρίμα η μοναδική φορά που οι γυναίκες ακούν για ασκήσεις είναι όταν πηγαίνουν στον γυναικολόγο με προβλήματα υγείας, ή όταν είναι έγκυες».
 
Λέγεται ότι η τεχνική «Pompoir» γεννήθηκε στην Ινδία πριν από 3.000 χρόνια. Ήταν ευρέως διαδεδομένη πρακτική και τελειοποιήθηκε στην Ιαπωνία και την Ταϊλάνδη. Εκείνες που φέρεται να κατείχαν την τεχνική ήσαν οι ιέρειες Hindu, οι ελληνίδες εταίρες και οι γιαπωνέζες γκέισες.
 
Όσες γυναίκες είναι εξοικειωμένες με τις ασκήσεις Kegel γνωρίζουν ότι κάμπτοντας τους μύες του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική για τις ίδιες και τους παρτενέρ τους. Ωστόσο στο «pompoir» οι γυναίκες χρειάζεται να έχουν ακόμη πιο εκτεταμένο έλεγχο αυτών των μυών.
 
«Κάνοντας συστολές, συμπιέσεις, σπρώχνοντας και τραβώντας μαθαίνουν πώς να χειρίζονται τους μύες της πυέλου. Όταν φτάσουν στο σημείο να μπορούν να στρίβουν το πέος μόνο με την κίνηση των μυών της πυέλου τους, η αίσθηση που θα αποκομίσουν είναι καταπληκτική» υποστηρίζει η Κόστα.
 
Με την εξάσκηση οι γυναίκες αποκτούν ιδιαίτερες δεξιότητες. Να έλκουν το πέος μέσα στον κόλπο, ή να το σπρώχνουν προς τα έξω. Ακόμη να το «κλειδώνουν», να το συμπιέζουν, ή να το συστρέφουν. Κι όλα αυτά ενώ ο άνδρας κρατά εντελώς παθητική στάση.  Η Κόστα ισχυρίζεται ότι η πιο ενδιαφέρουσα από τις δεξιότητες είναι η ικανότητα της εξώθησης, η οποία περιγράφεται ως «άρμεγμα» του πέους. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο οι άνδρες που καρπώνονται τα οφέλη ενός οργασμού μέσω της τεχνικής «pompoir». Οι ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της διάρκειας και της ευχαρίστησης των γυναικείων οργασμών, καθώς, ακόμη και να αλλάξουν τον τρόπο που οι γυναίκες φτάνουν στον οργασμό.  
 
«Το Pompoir, είναι κυρίως άσκηση. Για να το κατακτήσετε, θα σας πάρει χρόνο. Για μερικές γυναίκες είναι πολύ εύκολο να το κάνουν. Γι άλλες όχι. Πάντως η εξάσκηση δεν ξεπερνά τους πέντε μήνες. Είναι ακριβώς σαν να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο για να αποκτήσουμε το κατάλληλο σώμα. Τα αποτελέσματα δεν φαίνονται μέσα σε μια μέρα. Συνιστώ στις γυναίκες να ασκούνται μία ώρα την ημέρα» λέει η Κόστα.
 
Η ίδια εξήγησε ότι υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ που οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενώ κάνουν τις ασκήσεις τους. Θα τις βοηθήσουν για να δυναμώσουν τους μύες και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την τεχνική pompoir. Αλλά αυτά τα εξαρτήματα δεν είναι απαραίτητα. Η επιλογή της άσκησης με παρτενέρ βοηθά επίσης» εξηγεί η Κόστα.
 
Όσες- και όσοι θέλετε-  να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το www.pompoirbook.com/


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος