Γ. Κύρτσος: Υπάρχει τάση συγκέντρωσης media από κεφαλαιούχους αλλά πρέπει να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος μίλησε Στο Κόκκινο για τις εξελίξεις, την διαπραγμάτευση και την φάση μετάβασης στα ΜΜΕ στη χώρα μας, αφού παραδοσιακοί εκδότες μένουν πίσω και άλλοι επιχειρηματίες υπερσυγκεντρώνουν media.
 
 01 Ιουνίου 2017 16:52:11
Ο κ. Κύρτσος εξήγησε ότι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά, δεν είναι άνθρωπος «που μπορείς να πεις ότι ελέγχεται» είπε. Εντούτοις αποδέχτηκε την κριτική ότι η Νέα Δημοκρατία βγαίνει κερδισμένη, άλλωστε ο πατέρας του ήταν βουλευτής της ΝΔ και φίλος του Κωνστανίνου Μητσοτάκη.
 
«Εντούτοις επειδή είναι ισχυρή, ανεξάρτητη προσωπικότητα, ορισμένοι λένε ότι είναι και απρόβλεπτος σε ορισμένα ζητήματα» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής. «Ας μην προεξοφλούμε ότι είναι άνθρωπος της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο σύνθετη προσωπικότητα» εξήγησε.
 
Ο κ. Κύρτσος παραδέχτηκε ότι το κόμμα του δεν αντέδρασε στην αγορά τόσων μέσων ενημέρωσης από τον κ. Μαρινάκη όπως έκανε για παράδειγμα στην περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη.
 
Τόνισε ότι υπάρχει τάση συγκέντρωσης media από κεφαλαιούχους αλλά θα πρέπει να περιμένουμε πως το παιχνίδι θα εξελιχθεί.
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Πολιτικός Τύπος