Υπό διάλυση η Εθνική!

Ενώ όλοι αναμένουμε την τελική απόφαση του Σέρχιο Μαρκαριάν για την παραμονή του ή όχι στο τιμόνι της Εθνικής, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης οριστικά δεν θα μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αν και εισιτήριο στο όνομά του υπήρχε. Μετά από αυτό, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από την Εθνική ομάδα. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί, σχετικά με όσα έχουν γίνει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά η απόφαση του να μην ταξιδέψει με την αποστολή δείχνει με τον πιο εμφατικό ίσως τρόπο ότι ο δρόμος που θα ακολουθήσει σε είναι ο ίδιος με αυτόν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
 
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν, από την πλευρά του, μετά την αρχική παραίτηση, συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για να μείνει στο τιμόνι της Ελλάδας, με την προϋπόθεση φυσικά να μην συνεχίσουν εκείνοι που κατά τον ίδιο του δημιούργησαν εμπόδια. 
 
Ακόμα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο Ουρουγουανός προπονητής θα ταξιδέψει με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τα στελέχη της ΕΠΟ στη Ρωσία. Σε περίπτωση που το κάνει, η κίνησή του θα μπορεί να ερμηνευτεί ως βήμα παραμονής, χωρίς όμως και πάλι να είναι κάτι σίγουρο. Πάντως, μετά και την δήλωσή του, το σενάριο της παραμονής του κερδίζει συνεχώς πόντους.
 
Το γενικό συμπέρασμα είναι, ότι στο εσωτερικό της Εθνικής Ομάδας επικρατεί χάος και όλα βρίσκονται στον αέρα, με το μέλλον να διαγράφεται αβέβαιο.
 
Κατερίνα Παντίσκα
 


The independent media net

email us: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ads Elite (3)

Αθλητικος Τύπος